- Makaleler
- 3
Kerem00'ın 00 olmasının sebebi benim gözlük takıyor olmam ve 00'ın gözlüğü andırması.O halde hayırlı olsun, artık siz de 00 ailesindensiniz.![]()
Kerem00'ın 00 olmasının sebebi benim gözlük takıyor olmam ve 00'ın gözlüğü andırması.O halde hayırlı olsun, artık siz de 00 ailesindensiniz.![]()
Ayrı bir düşünce. Ben olsam bu kadar düşünemezdim.Kerem00'ın 00 olmasının sebebi benim gözlük takıyor olmam ve 00'ın gözlüğü andırması.![]()
Benim gözlüğüm de kitabı andırıyor, o kadar kalın. 0-0.Kerem00'ın 00 olmasının sebebi benim gözlük takıyor olmam ve 00'ın gözlüğü andırması.![]()
Kerem00'ın 00 olmasının sebebi benim gözlük takıyor olmam ve 00'ın gözlüğü andırması.![]()
Denedim bir şeylerPanzerleri yılbaşı için süsleyecek yetenekli bir arkadaş var mı?![]()
Hocam bu Leopard ya, bana Panzerkampfwagen III-IV-V-VI olanlardan yapar mısınız rica etsemDenedim bir şeylerEki Görüntüle 792846
Hem de nasıl...Yakıştı mı?
Ama bunda asa var, ben kılıç istiyorum.Hem de nasıl...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.