Yılbaşı büyük ikramiye size çıksaydı ne yapardınız?

Güzel mantığınız varmış efendim.
Daha cebindeki 1000TL'yi tutamayan adam 1 Milyon'u nasıl tutsun? Mantığı ile ilerlersem en mantıklısı bu oluyor. Tabii bence harcamak isterim çarçur etmek isterim ama ya sonrası? Cebindeki para eminim ki su gibi akacaktır kendime gideyim yatlar katlar alayım bilmem neler alayım derken. Paran bitince ne yapacaksın?

Benzer düşünceye sahibim bankalara 15-20k kredi vermeleri için az uğraşmadım. Şimdi onlar bana kaç faizle para vereceklerini düşünsünler

Paramı güzel şekilde harcar sonradan görme insanlar gibi her şeyin üst segmentini almazdım. Onun yerine orta biçim yaşamıma devam eder beni tatmin edecek seviyede şeyleri alırdım.Ayrıca iş ve ticaret yapmaya çalışırdım.

100 bin liraya Monster semruk alır, 100 bin liraya da sistem toplardım geri kalan paraya da araba ev villa ülke vb...

Herhalde büyük ihtimalle RTX 3090 bir canavar PC toplardım ama kime çıkıyor ki.

Benzer düşünceye sahibim bankalara 15-20k kredi vermeleri için az uğraşmadım. Şimdi onlar bana kaç faizle para vereceklerini düşünsünler
Yine de bankanın o kadar paraya vereceği faiz çok fazla değil yatırım yaparak çok daha fazla kazanmak mümkün. Bunun içinde bilgi sahibi olmak gerekiyor eğitime harcarsam o parayı ciddi miktarlarda paralar kazanabilirim.

İkramiye ne kadar bilmiyorum ama Almanyadan lüks bir tane şahsıma ev alırdım, Türkiye'den lüks bir yerden ev alırdım alabildiğim kadar sonra hepsini kiraya verirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…