Silgi veya Nike/Adidas güzel bir sırt çantasıHerkese selam öncelikle. Lise 3'e gidiyorum ve sınıfça bir çekiliş yaptik. Herkes birbirine hediye alacak, bana da siniftan bir erkek cikti. Sizce ne alabilirim?
Telefonuna kılıf alabilirsin. Hotwheels falan alabilirsin arabayla ilgileniyorsa.Herkese selam öncelikle. Lise 3'e gidiyorum ve sınıfça bir çekiliş yaptik. Herkes birbirine hediye alacak, bana da siniftan bir erkek cikti. Sizce ne alabilirim?
Saçma geldiği içindir.Telefonuna kılıf alabilirsin. Hotwheels falan alabilirsin arabayla ilgileniyorsa.
Eki Görüntüle 2064732
@erkekavcisii şu konuya neden beğenmedim atar ki bir insan aklım mantığım almıyor.
Herkese selam öncelikle. Lise 3'e gidiyorum ve sınıfça bir çekiliş yaptik. Herkes birbirine hediye alacak, bana da siniftan bir erkek cikti. Sizce ne alabilirim?
Hocam ben yılbaşı kutlamalarını tamamen boşa buluyorum ve hediye alınmasınıda saçma buluyorum. Böyle yazma hakkınızın olduğunu düşünmüyorum.Eki Görüntüle 2064732
@erkekavcisii şu konuya neden beğenmedim atar ki bir insan aklım mantığım almıyor.
Valla aklima ikiside geldi ama biri cok ucuz kaçıyor digeride çok pahalı. Ama saol tavaiye icin.Silgi veya Nike/Adidas güzel bir sırt çantası
Arabalar ile ilgilendigini sanmiorum ama kilif mantıklı geldi dusunebilirim kılıfı tabi ilk once telefon markasini ogrenmem lazim. Tesekkurler tavsiye icin.Telefonuna kılıf alabilirsin. Hotwheels falan alabilirsin arabayla ilgileniyorsa.
Eki Görüntüle 2064732
Vallahi aklima ikisi de geldi ama biri cok ucuz kaçıyor digeride çok pahalı. Ama sağ ol tavaiye icin.
Arabalar ile ilgilendigini sanmiorum ama kilif mantıklı geldi dusunebilirim kılıfı tabii ilk once telefon markasini ogrenmem lazim. Teşekkürler tavsiye icin.
Eğer akliniza gelen baska bir hediye varsa soylerseniz cok yardimci olursunuz teşekkürler simdiden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.