Yılbaşı çekilişi için ne alınabilir?

Ondoko

Centipat
Daha fazla  
Herkese selam öncelikle. Lise 3'e gidiyorum ve sınıfça bir çekiliş yaptik. Herkes birbirine hediye alacak, bana da siniftan bir erkek cikti. Sizce ne alabilirim?

Herkese selam öncelikle. Lise 3'e gidiyorum ve sınıfça bir çekiliş yaptik. Herkes birbirine hediye alacak, bana da siniftan bir erkek cikti. Sizce ne alabilirim?
Telefonuna kılıf alabilirsin. Hotwheels falan alabilirsin arabayla ilgileniyorsa.

1703527055132.png

@erkekavcisii şu konuya neden beğenmedim atar ki bir insan aklım mantığım almıyor.

Çek motoru altına piyasa yapın.

Silgi veya Nike/Adidas güzel bir sırt çantası
Valla aklima ikiside geldi ama biri cok ucuz kaçıyor digeride çok pahalı. Ama saol tavaiye icin.

Telefonuna kılıf alabilirsin. Hotwheels falan alabilirsin arabayla ilgileniyorsa.

Eki Görüntüle 2064732
@erkekavcisii şu konuya neden beğenmedim atar ki bir insan aklım mantığım almıyor.
Arabalar ile ilgilendigini sanmiorum ama kilif mantıklı geldi dusunebilirim kılıfı tabi ilk once telefon markasini ogrenmem lazim. Tesekkurler tavsiye icin.

Eğer akliniza gelen baska bir hediye varsa soylerseniz cok yardimci olursunuz tesekkurler simdiden.

Son düzenleme:
Vallahi aklima ikisi de geldi ama biri cok ucuz kaçıyor digeride çok pahalı. Ama sağ ol tavaiye icin.

Arabalar ile ilgilendigini sanmiorum ama kilif mantıklı geldi dusunebilirim kılıfı tabii ilk once telefon markasini ogrenmem lazim. Teşekkürler tavsiye icin.

Eğer akliniza gelen baska bir hediye varsa soylerseniz cok yardimci olursunuz teşekkürler simdiden.

Pahalı karbon kılıf al hava olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı