Furkan ATICI
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Fazla uzatmayacağım. Yıl başında bilgisayar parçalarında indirim olma ihtimali var mı? Oluyor mu? Bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim. Diğer bir konu ise sistem toplama. 2016 sonu , 2017 başı yani şu sıralar sistem toplayacağım. 2500 TL gibi bir bütçe içinde GTX 1060 barınabilir mi? Sağlıklı olur mu ? Yerine neler önerirsiniz. Parayı doğru ve mantıklı şekilde değerlendirmek istiyorum.
Yıllarca leptopta oyun oynadım. Şu an ki ekran kartım amd r7 260M. Lowda bile çoğu oynamak istediğim oyunda 20-30 FPS aldım. Onu geçtim hep ısındı. Leptopta oyun oynanmayacağını geçte olsa tecrübe ettim fakat 4 yıl önceye kadar bilgisayar hakkında hiçbir şey bilmiyordum. GTA 5 falan hiç girmiyorum oralara denemedim bile. Yani ne bileyim bende oynamak istiyorum ultrada , 60 FPS'lerde. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar.
Yıllarca leptopta oyun oynadım. Şu an ki ekran kartım amd r7 260M. Lowda bile çoğu oynamak istediğim oyunda 20-30 FPS aldım. Onu geçtim hep ısındı. Leptopta oyun oynanmayacağını geçte olsa tecrübe ettim fakat 4 yıl önceye kadar bilgisayar hakkında hiçbir şey bilmiyordum. GTA 5 falan hiç girmiyorum oralara denemedim bile. Yani ne bileyim bende oynamak istiyorum ultrada , 60 FPS'lerde. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar.
Son düzenleyen: Moderatör: