Yılbaşı Fiyatları ile Sistem Toplama

Furkan ATICI

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Fazla uzatmayacağım. Yıl başında bilgisayar parçalarında indirim olma ihtimali var mı? Oluyor mu? Bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim. Diğer bir konu ise sistem toplama. 2016 sonu , 2017 başı yani şu sıralar sistem toplayacağım. 2500 TL gibi bir bütçe içinde GTX 1060 barınabilir mi? Sağlıklı olur mu ? Yerine neler önerirsiniz. Parayı doğru ve mantıklı şekilde değerlendirmek istiyorum.

Yıllarca leptopta oyun oynadım. Şu an ki ekran kartım amd r7 260M. Lowda bile çoğu oynamak istediğim oyunda 20-30 FPS aldım. Onu geçtim hep ısındı. Leptopta oyun oynanmayacağını geçte olsa tecrübe ettim fakat 4 yıl önceye kadar bilgisayar hakkında hiçbir şey bilmiyordum. GTA 5 falan hiç girmiyorum oralara denemedim bile. Yani ne bileyim bende oynamak istiyorum ultrada , 60 FPS'lerde. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolar bu kurda iken 2500 liraya dediğin gibi oyun bilgisayarı toplanmaz. Ya bütçeyi arttır ya da doların düşmesini bekle.

2500 liraya 1060 sıkıştırmak olur ama Rx470 alınabilir. O da şu anki iyi 1080p kartlarından biri.

i3 6100
Rx470
8GB tek modül DDR4 RAM
B150 ya da H110m bir anakart
Zalman R1 600w
WD Blue 7200RPM 64Mb

Böyle bir şey aşağı yukarı bütçenize denk geliyor.

Dolar bu kurda iken 2500 liraya dediğin gibi oyun bilgisayarı toplanmaz. Ya bütçeyi arttır ya da doların düşmesini bekle.
Ne zaman düşecek bu dolar hocam? 3 lira idi düşer bekle dediler 3.50 oldu, 3.40 civarında seyir ediyordu tekrar 3.52'ye çıktı. Şimdi son olaylar da yardım etmeyecektir düşmesine.

Aynı dertten muzdaribim kardeşim zamanında 2.7 yken alsaydım keşke :( Ben düşeceğine pek ihtimal vermiyorum bende bu hafta içinde toplayacağım

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı