Yılbaşı gecesi ne yapacaksınız?

• Konuyu başlatan A C
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 564
Evde muhtemelen yeteneksiz misiniz Türkiye miydi neydi, onu izleyeceğim ailemle.

Gereksiz bu işler, benim için 24 Temmuz'dan 25 Temmuz'a geçiş neyse 31 Aralık'tan 1 Ocak'a geçişte odur.

Zaten yılbaşı kutlamak için bir sebebin olmalı.

Hristiyan'lar noel yüzünden kutlar biz Müslüman'lar ise mekkenin fetihi için "ben sadece yeni yıl için kutluyorum" demek saçmalık çünkü hayatında bir şey değişmiyor sadece takvimdeki "yıl" sayısı değişiyor.

Benim ne yapacağıma gelirsek.

Muhtemelen ailemle beraber bir film izleriz onlara o gün ne istiyorlarsa beraber yapar yeriz.

Hristiyan'lar noel yüzünden kutlar biz Müslüman'lar ise mekkenin fetihi için "ben sadece yeni yıl için kutluyorum" demek saçmalık çünkü hayatında bir şey değişmiyor sadece takvimdeki "yıl" sayısı değişiyor.
Orasında haklısınız, ben yeni yıl yeni disiplin kafasında olanlara söyledim hocam.

Ne alaka yahu? İnsan sadece yeni gelecek olan yılı kutlayamaz mı? İllaki Mekke'nin fethi veya Noel falan mı gerekiyor? Siz böyle düşünüyorsunuz diye 80 milyonu da aynı mı sanıyorsunuz? Saçmalıkmış, hadi oradan.

1 koca yıl geçiyor, 1 koca yıl daha geliyor yerine, bu o kadar basit bir şey mi?

Ne alaka yahu? İnsan sadece yeni gelecek olan yılı kutlayamaz mı? İllaki Mekke'nin fethi veya noel falan mı gerekiyor? Siz böyle düşünüyorsunuz diye 80 milyonu da aynı mı sanıyorsunuz? Saçmalıkmış, hadi oradan.

1 koca yıl geçiyor, 1 koca yıl daha geliyor yerine, bu o kadar basit bir şey mi?

31 Aralık'ta yanlızken sırf yeni yıl gelme sebebinden ötürü 1 Ocak'ta hayatının aşkınımı buluyorsun?

31 Aralık'ta ortalama bir maddi durumun varken 1 Ocakta zenginmi olacaksın?

Hayat aynı hayat sadece sayılar değişiyor sayı değişiminden kutlamak saçma.

Bu mantıkla her gün sonunda kutlama yapalım yeni bir gün yeni bir sayı.

31 Aralık ta yalnızken sırf yeni yıl gelme sebebinden ötürü 1 Ocak'ta hayatının aşkınımı buluyorsun?

31 Aralık'ta ortalama bir maddi durumun varken 1 Ocakta zenginmi olacaksın?

Hayat aynı hayat sadece sayılar değişiyor sayı değişiminden kutlamak saçma.

Bu mantıkla her gün sonunda kutlama yapalım yeni bir gün yeni bir sayı.
Sana göre öyle. Sen değersiz buluyorsun koca bir yılın bitmesini ve koca bir yılın başlamasını. Dünyadaki çoğu insan bunu değerli buluyor.

Sanki 200 yıl yaşayacaksın da yılları değersizleştiriyorsun bana bir de :D

Okuldan geldikten sonra güzel bir uyku çekeriz edebiyat sınavının üstüne, akşam da 2025 yılında en zevk aldığım maçların özetlerini izlemeyi düşünüyorum. O şekil geçer, sıradan baya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı