Yılbaşı gecesi ne yapacaksınız ?

Geçirdiğim her yılbaşında olduğu gibi bu yılbaşınıda yalnız geçireceğim için 2 tane bira içip ağlamamaya çalışırım herhalde. Yalnız derken kız arkadaş anlamında yani, zira yıllardır yalnızım iyice içime dert oldu. Sonra da diğer insanlar dışarıda ne güzel arkadaşlarıyla sevgilisiyle eğleniyor diye düşünüp üzülürüm diye tahmin ediyorum.

Özel bir şey yapacağımı sanmıyorum her boş vaktimde olduğu gibi oyun, oyun, oyun, yorulsam film de izlerim belki :)

Oturup ağ sistemlerine çalışacağım aralıksız. Hangi host hangi IP'yi kullanıyor, hangi router kimi nereye yönlendiriyor, hangi protokol devrede hangisi değil, kimin ne b*k yediği belli değil çok af edersiniz :)

Tabi birde ; Bu ülkede birileri eğlenecekse içerisinde yaşayan tüm insanlar eğlensin isterdim. Komşusu açken tok yatan bizden değildir :)

Plan yapıp çağıran olursa giderim, yoksa kendim uğraşamam bu sene. Hiç olmadı çocukluk arkadaşım ve kardeşimle biraz arpa suyu içip oyun oynar, muhabbet ederiz. Kar yağarsa da yolda kalan arabaları itip, tepsiyle falan kayarız belli mi olur. Ben eski günleri, basit mutluluklarımı özledim. Anlık olarak kafama ne eserse onu yapacağım orası kesin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00