Yılbaşı gecesi para harcayacak mısınız?

Yılbaşı gecesi para harcayacak mısınız?

• Hayır, ama dışarıda olacağım. (+💲)

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    60
Çıkmayacağım, para da harcamayacağım. İstemem yani canım istemiyor çıkmayı kutlamayı falan. Yılbaşı kutlamalarını çok saçma bulurum kendi çapımda, tabii herkese göre öyle olmayabilir. Diğer arkadaşlara iyi eğlenceler.
Eskiden ailecek bayağı hazırlık yapar, akrabalarla bir araya gelerek kutlardık. Artık o ruh kalmadı. Ama basettiğim zaman dilimi de 1995 - 2005 arası.

Artık benim de pek bir şey yapasım gelmiyor. Biraz alışveriş yapıp eve geldim. En fazla güzel bir yemek yiyerek yeni yıla girmeyi ''kutlarım.''

Çıkmayacağım, para da harcamayacağım. İstemem yani canım istemiyor çıkmayı kutlamayı falan. Yılbaşı kutlamalarını çok saçma bulurum kendi çapımda, tabii herkese göre öyle olmayabilir. Diğer arkadaşlara iyi eğlenceler.
Bana doğum günü de saçma geliyor. Bir insan zamanın ilerlemesini ne diye kutlar ki?

Bu arada foruma ara vermiştiniz diye hatırlıyorum. Geri dönmüşsünüz hoşgeldiniz hocam.

Valorant ile girecegim, inşallah. Yani, bir bakima evde ve para harcamadan.

Bana doğum günü de saçma geliyor. Bir insan zamanın ilerlemesini ne diye kutlar ki?
Türkçe'de ''kaç yaşındasın?'' sorusu bizi belki pek rahatsız etmiyor ama İngilizce sorulduğunda ''ne kadar yaşlısınız?'' şeklinde bir anlama bürünmüyor mu? 😄

Doğum günü kutlamak 18 yaşına kadar güzel bence. Sonrasında insana sürekli ne kadar daha yaşlandığını hatırlatıyor. Özellikle yaşınız ilerledikçe, değişen yaşamınız ve ortamınızdan dolayı çevrenizde fazla insan kalmadığında da birileri çıkıp sadece doğduğunuz günü hatırlamadığında biraz koyuyor. O zaman da yalnızlığınızı hatırlıyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00