Yılbaşı için oyun önerisi

Nejat İşler

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar Epic Games gene yapacağını yaptı indirim yaptı. 60TL'de kupon var. Şimdi açıklama getireyim. Kafamda Origins, Odyssey, Valhalla var fakat hiçbirini oynamadım. Yılbaşı akşamı için düşünüyorum. Diğer Assassin's Creed serisini de oynamadım videolarını izlemişsem izlemişimdir. Hangisi oynamalıyım? Eksi ve artılarını yazarsanız bana fikir vermiş olursunuz. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Valhalla al
Çünkü yeni çıktı ve ilk defa gömülmeyen bir Ubisoft oyunu oldu 30 saati devirdim ve bazı saçma buglar dışında beğenmediğim şey olmadı ben PS 5'ten oynadım onu belirtmem lazım belki PC'de farklı sıkıntılar olabilir bilmiyorum gerek dövüş ve savaş teknikleri gerek hikayesi ve sıkıcı olmayan yan görevleri oyunu daha iyi bir hale getiriyor.

Bence Valhalla al
Çünkü yeni çıktı ve ilk defa gömülmeyen bir Ubisoft oyunu oldu 30 saati devirdim ve bazı saçma buglar dışında beğenmediğim şey olmadı ben PS 5'ten oynadım onu belirtmem lazım belki PC'de farklı sıkıntılar olabilir bilmiyorum gerek dövüş ve savaş teknikleri gerek hikayesi ve sıkıcı olmayan yan görevleri oyunu daha iyi bir hale getiriyor.
Onu almayı düşündüm fakat origins ve odyssey i oynamadım.

Ben hem origins i hemde odyssey i bitirdim. Benim görüşüme göre origins geçiş oyunu olduğu için hem görsel hemde mekanik anlamda odyssey in çok altında. Eğer önce origins i oynaycaksan eksikleri fazla gözüne gelmez fakat diğerlerini oynayayım dersen origins de sıkılırsın. Ayrıca odyssey in gold paketini almanı tavsiye ederim çünkü fate of atlantis sanki başka bir oyun, içerik olarak dolu. Valhalla içinde biraz beklemeyi düşünüyorum çünkü ileri tarihte dawn of ragnarok u Season Pass e ekleyebilirler

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı