Yılbaşı IMEI yenilenmesi

fatihdemirag_

Kilopat
Cihazımda 31/12/2022 tarihinde servis yok yazısını gördüm, ocak ayına yani 1 gün sonra kullanım hakkı tanınıyor ve telefonum çift SIM 120+120 anlayacağınız, ocak ayının hangi diliminde kullanıma açılacak tekrar bilgisi olan var mı?

Dostum benim telefonumun da fiziksel SIM kısmı bir süredir kapalı aynı durumda kardeşime aldığım iPhone 13 model telefonda 120 günlük süresini kısa zaman önce doldurdu. Bu sabah yani 01.01.2023 günü kardeşimin telefonu açıldı kısım kısım IMEI kullanım hakları yenileniyor yani açılmış olabilir ya da eli kulağındadır.

Bende iPhone X var bayadır servis yok olarak görünüyor sadece Turkcell Wi-Fi ile arama yapabiliyorum Ocak ayının kaçıncı gününde 120 gün kullanım hakkı tanınıyor?

Cihazımda 31/12/2022 tarihinde servis yok yazısını gördüm, ocak ayına yani 1 gün sonra kullanım hakkı tanınıyor ve telefonum çift SIM 120+120 anlayacağınız, ocak ayının hangi diliminde kullanıma açılacak tekrar bilgisi olan var mı?
Hocam sizin cihaz açıldı mı bilgi verirseniz sevinirim

Son düzenleme:
Bende iPhone X var bayağıdır servis yok olarak görünüyor sadece Turkcell Wi-Fi ile arama yapabiliyorum ocak ayının kaçıncı gününde 120 gün kullanım hakkı tanınıyor?

Hocam sizin cihaz açıldı mı bilgi verirseniz sevinirim.

Yok şu an hala aynı durumda açılmadı sadece Turkcell Wi-Fi özelliği var ocak 10-15 diyorlar ama hayırlısı.

Bende iPhone X var bayağıdır servis yok olarak görünüyor sadece Turkcell Wi-Fi ile arama yapabiliyorum ocak ayının kaçıncı gününde 120 gün kullanım hakkı tanınıyor?

Hocam sizin cihaz açıldı mı bilgi verirseniz sevinirim.

Yok şu an hala aynı durumda açılmadı sadece Turkcell Wi-Fi özelliği var ocak 10-15 diyorlar ama hayırlısın.

Dostum benim telefonumun da fiziksel SIM kısmı bir süredir kapalı aynı durumda kardeşime aldığım iPhone 13 model telefonda 120 günlük süresini kısa zaman önce doldurdu. Bu sabah yani 01.01.2023 günü kardeşimin telefonu açıldı kısım kısım IMEI kullanım hakları yenileniyor yani açılmış olabilir ya da eli kulağındadır.

Bende durum hala aynı hocam ya maalesef.

Yılbaşında yenilenecek dediler açılmadı hala servis yok yazıyor bilenler var mı açıklayabilir mi?

Bende de durum hala aynı servis yok, 10-15 Ocak tarihine kadar açılır diyorlar ama bir ümit bekleyelim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı