Yılbaşı IMEI yenilenmesi

Kardeş benimki de açılmıyordu benim hat Türk Telekom Turkcell'i olan arkadaşın hattını taktım o açıldı tekrar benim hattı taktım benimki de açıldı deneyin başka hat takıp tekrar sizinkini takmayı.

Bizzat denedim çözüm olmadı. Tr cihaza
Kardeş benimki de açılmıyordu benim hat Türk Telekom Turkcell'i olan arkadaşın hattını taktım o açıldı tekrar benim hattı taktım benimki de açıldı deneyin başka hat takıp tekrar sizinkini takmayı.
benim kartı taktım şebeke geldi ama benim cihazda şebeke yok Vodafone u kendi cihazıma takmayı denedim yine şebeke yok

Merhaba, benim telefon yurt dışından geldi. Yıl başına açılır dediler açıldı da. Ama sonunda geri servis yok yazısı çıktı, kapattım açtım, açıldı geri. Ama az önce geri kapandı. Yani iPhone aktif değil, operatöre başvurun çıkıyor! Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar telefonum açıldı 01.01.2023 tarihinde gece uğraştım 12'den sonra gelmedi 2 sularında geldi kullandım bugüne kadar fakat bugün hattımı çıkarıp takınca gitti daha gelmedi bu konu hakkında bir fikri olan var mı geri gelir mi 12 Pro Max.

Arkadaşlar telefonum açıldı 01.01.2023 tarihinde gece uğraştım 12'den sonra gelmedi 2 sularında geldi kullandım bugüne kadar fakat bugün hattımı çıkarıp takınca gitti daha gelmedi bu konu hakkında bir fikri olan var mı geri gelir mi 12 Pro Max.
Bende de aynı durum. Hiç bir şey yapamıyorum, böyle bir şey çıkıyor.

Bunu ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• FB1536F6-EFCA-48FD-BA2E-496EF8AACBB6.png
    FB1536F6-EFCA-48FD-BA2E-496EF8AACBB6.png
    616,8 KB · Görüntüleme: 220
  • E5B22E5C-8E3E-4241-A669-DFE47FAB1120.png
    E5B22E5C-8E3E-4241-A669-DFE47FAB1120.png
    616,8 KB · Görüntüleme: 199
Arkadaşlar telefonum açıldı. Gece uyumadan önce hattı telefona takıp uyudum. Sabah kontrol ettiğimde "servis yok" yazısını alıyordum. Az önce uçak moduna alıp tekrar açınca geldi.

Arkadaşlar telefonum açıldı. Gece uyumadan önce hattı telefona takıp uyudum. Sabah kontrol ettiğimde "servis yok" yazısını alıyordum. Az önce uçak moduna alıp tekrar açınca geldi.
Kardeşim sakın sim kartını çıkarıp takma yoksa gelmiyor ben yaşadım 2 gün önce dikkat et sen yaşama hattın kalsın çıkarma

Kardeşim sakın SIM kartını çıkarıp takma yoksa gelmiyor ben yaşadım 2 gün önce dikkat et sen yaşama hattın kalsın çıkarma.

Ben hiç dokunmuyorum hala açılmadı neden olur acaba ya da tahimini ne zaman açılır?

Acaba cihazın yurtdışına girip çıkması mı gerekiyor bilgisi olan var mı

Son düzenleme:
Arkadaşlar, telefon uçak moduna alın 1 Gun kalsın öyle.
Dün ben öyle yaptım, bugün çalıştı. Arkadaşımın da öyle yaptık açıldı onun ki de.

Ben hiç dokunmuyorum hala açılmadı neden olur acaba ya da tahimini ne zaman açılır?

Acaba cihazın yurtdışına girip çıkması mı gerekiyor bilgisi olan var mı
Çıkış yapmana gerek yok, uçak moduna al. 1 gün öyle kalsın . Bizim ki açıldı öyle yapınca.

Arkadaşlar, telefon uçak moduna alın 1 Gun kalsın öyle.
Dün ben öyle yaptım, bugün çalıştı. Arkadaşımın da öyle yaptık açıldı onun ki de.

Çıkış yapmana gerek yok, uçak moduna al. 1 gün öyle kalsın. Bizim ki açıldı öyle yapınca.

Hocam açılmadı hala benimki 2 cihazım var iPhone 12 Pro Max bir tane de Android Huawei cihazım var 2 side açılmadı başka ne yapmam gerekli yapan kişiler başka yol var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı