Epic Games Yılbaşı kampanyası

Öncelikle RDR2 için hayırlı olsun demek istiyorum. Hayatının en güzel ve keyifli yatırımını yaptığına eminim. Sonrasında ise Uncharted serisi çok başarılı bir seri. Ama oyunun öncesini sonrasını oynamalı mıyım gibi sorulara gerek yok bu seri için bana kalırsa. Paketin içinde 4. oyun ve bir DLC var. Türkçe dublajı olan bir oyun. İlk defa oynayacağım ama gözü kapalı aldım. Müthiş bir fiyat.

Ben daha öncesinde PS4'te oynamıştım ancak PC versiyonu için "zaten var" sanıyordum. Gerçekten akıcı ve harika bir oyun. Hikaye, dublaj, grafikler, karakterler, her şey mükemmel neredeyse. (Uncharted 3 için söylüyorum)

Arkadaşlar indirimde GTA Trilogy almak istiyorum 300 TL'ye değer mi? Şimdiden teşekkürler.

Nostaljik hislerinle oynayacaksan böyle GTA San Andreas GTA Vice City aşığıysan eskiden kalma o zaman belki değebilir ama içimden bir ses Epic'in 1 Ocakta GTA triology vereceğini söylüyor niye bilmiyorum hep verilen oyunlardan verdiler ve GTA söylentileri çoğaldığı için bence triology verebilir 1 ocağı bekle ondan sonra bakıyorsan bak bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı