1.4 Egea alınmaz, LPG'li hiç alınmaz. LPG'liler fazla yağ yakıyor. Yağ yakma sorunu var.2021 model 1.4 Egea 68 binde alınır mı? LPG'li.
Motordan yana problemim yok km yi sordum1.4 Egea alınmaz, LPG'li hiç alınmaz. LPG'liler fazla yağ yakıyor. Yağ yakma sorunu var.
Aile aracı olacakGayet düşük bir kilometre ne için kullanacağına bağlı olarak alınabilir.
Teşekkür ederim.Kilometresi gayet düşük aile aracı olarak da uygundur. Alırsanız hayırlı olsun.
Motordan yana probleminiz yoksa sıkıntı yok. Hayırlı olsun eğer uygun ise fiyatı.Motordan yana problemim yok km yi sordum
1 sene bindim 20 bin km kullandım toplamda urban paketti 2021 modeldi. ben de aldığımda yılda ortalama 20 bin km yapmıştı dert etmedim 50 bin km de alıp 70 bin de sattım. yani sizin alacağınız aracın km si normal hocam lpg servis garantili mi bayi de mi takılmış ona bakın şahsen benim aracım benzinliydi ama 2021 model olmasına rağmen 5 yıl garantisi vardı sizin alacağınız aracın da garantisi devam ediyor olabilir fiat yol arkadaşım diye uygulama var ya da müşteri hizmetlerini arayarak cevap alabilirsiniz hayırlı olsun2021 model 1.4 Egea 68 binde alınır mı? LPG'li.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.