Yıldırım düşmesi sonrası sistemden 'pof' sesi geldi

Baygonzo

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Bu sabah cok yakin bir yere yildirim dustu. Yatagimizdan zipladik. Yan odadan pof diye bir ses geldi. Yildirim dusmesi ile es zamanli olarak. Az once isten geldim ve bilgisayarım açılmıyor. Power yanmis olabilir mi? Eger yandiysa diger bilesenlere zarar vermis olabilir mi? Tecrubelerini paylasan fikir veren arkadaslara şimdiden teşekkür ederim.

Ben 80 Plus'i ayni zaman da akim korumali sanıyordum. Islemci giderse ona cok üzülürüm. I7.9700K.

Hocam i7 gibi bir işlemciye neden öyle saçma Çin Mali bir şey taktınız ?

Bazi markalara biz kullanıcıların on yargili yaklastigina inaniyordum. Cin mali olmasi benim icin kalitesizlik degildir. Eminim ki daha kaliteli markalarda ayni problemler yasaniyordur.bundan onceki power markası bile yoktu. Ne yildirimlar gördü hic bisey olmamıştı.
Yarin baska bir power ile deneyeceğim. Sonuçları sizinle paylaşacağım.

İsterseniz kaliteli bir PSU önerebiliriz. Sisteminizin diğer bileşenlerinin çalıştığına emin misiniz?

Emin olmak icin gecici power ile deneyeceğim.
Su an evde baska bir power yok. Yarin kasayi is yerine götüreceğim.

Benim arkadaşında başına geldi aynı olay bilgisayar çalışırken hatta Allah'tan güç kaynağı kaliteli idi High Power kullanıyordu fakat anakart bozulmuştu.

Benim icimi rahatlatan bisey oda sudur. Pc kapaliydi. Sadece prize takiliydi. Arkadaslar size soyle soyleyim. Yatagimdan yan odada ki kivilcimlari gordum ama uyku sersemi dondum gotumu yattım. Insallah sadece power gitmistir.

Benim icimi rahatlatan bir şey oda sudur. PC kapaliydi. Sadece prize takiliydi. Arkadaşlar size soyle soyleyim. Yatagimdan yan odada ki kivilcimlari gordum ama uyku sersemi dondum gotumu yattım. İnşallah sadece Power gitmistir.

PSU'ya hiçbir şey olmayıp anakart falanda gitmiş olabilir arkadaşımın başına geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…