Yıldırım düşmesi sonrası sistemden 'pof' sesi geldi

Baygonzo

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Bu sabah cok yakin bir yere yildirim dustu. Yatagimizdan zipladik. Yan odadan pof diye bir ses geldi. Yildirim dusmesi ile es zamanli olarak. Az once isten geldim ve bilgisayarım açılmıyor. Power yanmis olabilir mi? Eger yandiysa diger bilesenlere zarar vermis olabilir mi? Tecrubelerini paylasan fikir veren arkadaslara şimdiden teşekkür ederim.

Ben 80 Plus'i ayni zaman da akim korumali sanıyordum. Islemci giderse ona cok üzülürüm. I7.9700K.

Hocam i7 gibi bir işlemciye neden öyle saçma Çin Mali bir şey taktınız ?

Bazi markalara biz kullanıcıların on yargili yaklastigina inaniyordum. Cin mali olmasi benim icin kalitesizlik degildir. Eminim ki daha kaliteli markalarda ayni problemler yasaniyordur.bundan onceki power markası bile yoktu. Ne yildirimlar gördü hic bisey olmamıştı.
Yarin baska bir power ile deneyeceğim. Sonuçları sizinle paylaşacağım.

Bazi markalara biz kullanıcıların on yargili yaklastigina inaniyordum. Cin Mali olmasi benim için kalitesizlik degildir. Eminim ki daha kaliteli markalarda ayni problemler yasaniyordur. Bundan onceki Power markası bile yoktu. Ne yildirimlar gördü hiçbir şey olmamıştı.

İsterseniz kaliteli bir PSU önerebiliriz. Sisteminizin diğer bileşenlerinin çalıştığına emin misiniz?

Benim icimi rahatlatan bir şey oda sudur. PC kapaliydi. Sadece prize takiliydi. Arkadaşlar size soyle soyleyim. Yatagimdan yan odada ki kivilcimlari gordum ama uyku sersemi dondum gotumu yattım. İnşallah sadece Power gitmistir.

PSU'ya hiçbir şey olmayıp anakart falanda gitmiş olabilir arkadaşımın başına geldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı