Yıldız belası vandal alınır mı?

Üffff en güzel yöntem😁

Gaianın sesi bana çok tuaf geliy

Üffff en güzel yöntem😁

Gaianın sesi bana çok tuaf geliyor

Sizce alınır mı ona göre alacam aklıma yattı 3 aydır mağaza takip ediyorum hiç güzel bir skin gelmedi kullananların tavsiyesine göre alacam sizce alınır mı
çok iyi bir skinpack ve kaçırma zaten kafaya takmışsın

Yıldızbelası hepsinden güzel bana kalırsa ve çoğundan daha pahalı. Zevkler ve renkler, daha iyi bir şey diyerek kaos rgx örneğini vermek anlamsız.
Sizce alınır mı ona göre alacam aklıma yattı 3 aydır mağaza takip ediyorum hiç güzel bir skin gelmedi kullananların tavsiyesine göre alacam sizce alınır mı
ben aldım ama sıkar bir süre sonra 2. vandal olacaksa daha iyi birşey al kaos rgx asil filan olabilir.
Arkadaşlarım rgx vandal kullandılar bir ara alma pişman olursun diyorlar kaos ise benim hoşuma gitmiyor asil ise yağmacı vandal aldıktan sonra 2 kere geldi 3 aydır mağaza takip ediyorum gelmedi geleceği gibi yok mağaza zamanın ötesi geldi 1 gün sonra almadım diye çoook pişman oldum yani durum ortada mağazama artık hiçbir şey gelmiyor bende yıldız belasına yöneliyorum

çok iyi bir skinpack ve kaçırma zaten kafaya takmışsın
Çok teşekkür 3derum veeeeee sanırım alacam

Çok güzel hocam almalısın bence. Tok bir sesi var ve vurduruyor bana kalırsa gayet güzel. Sende beğendiysen mesele yok. Bitirişine bayıldım özellikle.

Ejder Vandal gibi düşün şimdi alırlar sonra yine en kötü aldığın kostümlerin arasında yer alır. Ama bu senin tercihin kanka

Technopat Haberler

Geri
Yukarı