Yıldız forma güvenilir midir?

BroBeyXD

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Çok yakın bir arkadaşıma fanatik Beşiktaşlı kendisi, 24/25 Beşiktaş forması alacağım ona ocakta yani Ocak'ta gelmesi lazım. Yıldız forma diye bir site buldum bir arkadaşım baktı diyor iyi gözüküyor diye. 1200TL'ye değer mi bilemedim hiç de böyle internetten forma almadım. Ve bu yıldız formadan bazı şikayetler duydum mesela fake siteleri olabiliyormuş. Ondan ekte formanın kendisi, Instagram sayfası ve Shopier sayfası var. Sizden de görüş almak istiyorum alınır mı? Güvenilir mi diye.

1734118245436.png

1734118260076.png

1734118288944.png

Merhaba. Çok yakın bir arkadaşıma fanatik Beşiktaşlı kendisi, 24/25 Beşiktaş forması alacağım ona ocakta yani Ocak'ta gelmesi lazım. Yıldız forma diye bir site buldum bir arkadaşım baktı diyor iyi gözüküyor diye. 1200TL'ye değer mi bilemedim hiç de böyle internetten forma almadım. Ve bu yıldız formadan bazı şikayetler duydum mesela fake siteleri olabiliyormuş. Ondan ekte formanın kendisi, Instagram sayfası ve Shopier sayfası var. Sizden de görüş almak istiyorum alınır mı? Güvenilir mi diye.

Eki Görüntüle 2373624

Eki Görüntüle 2373625

Eki Görüntüle 2373626

Shopier siparişinde sıkıntı olmazda 1200TL'lik çakma ile 300 TL'lik çakma arasında bir fark yok 1200 TL vermeyin.

Forma gerçekten orjinal gibi duruyor bu arada ama beşiktaş logosu yapıştırma yani yıkayınca muhtemelen çıkar

Genelde olmuyor hocam şu an piyasadaki çoğu çakma forma dikişli daha uzun süre gitmesi için evet orijinal durmuyorlar ama daha dayanıklılar bu formadaki amblem 2,3 yıkamada çıkacaktır.

Yapıştırma oluyor genelde zaten forma her gün giyilen bir şey değil uzun süre gider.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı