Yıldız Teknik Üniversitesinden yatay geçiş yapmak

barbarus

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar. Bu sene Yıldız Teknik Malzeme Müh. (İngilizce) kazandım. Okulumdan çok memnunum fakat bölümden o kadar da memnun değilim. Aslında burası 8. tercihimdi, başlarda ise bilgisayar/yazılım bölümleri vardı ve onlar gelmedi. Taban puanlara baktığımda ise bu sene İzmir Katip Çelebi Bilgisayar (İngilizce), BTU Türkçe Bilgisayar, Sakarya Yazılım (İngilizce) gelmekte. Ben Bursa'da yaşıyorum ve bu 3'üne de yatay geçiş başvurusunda bulunacağım. Sorum ise şu; bahar dönemi için myp açılıyor mu? Sizce bu 3'ünden hangisi en mantıklı tercih olur? BTU seçersem hafta sonları İngilizce kursuna gitmeyi planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selamlar. Bu sene yıldız teknik malzeme müh. (İngilizce) kazandım. Okulumdan çok memnunum fakat bölümden o kadar da memnun değilim. Aslında burası 8. tercihimdi, başlarda ise bilgisayar/yazılım bölümleri vardı ve onlar gelmedi. Taban puanlara baktığımda ise bu sene İzmir katip çelebi bilgisayar (İngilizce), BTU Türkçe bilgisayar, Sakarya yazılım (İngilizce) gelmekte. Ben Bursa'da yaşıyorum ve bu 3'üne de yatay geçiş başvurusunda bulunacağım. Sorum ise şu; bahar dönemi için myp açılıyor mu? Sizce bu 3'ünden hangisi en mantıklı tercih olur? BTU seçersem hafta sonları İngilizce kursuna gitmeyi planlıyorum.

Sana önerim ytüde kal katip çelebi taa dağın dibinde çevresinde sosyallik uğruna hiçbir şey yok Sakarya keza aynı şekilde eğer ileride devlette çalışmayacaksan yani dayın yoksa özelde çalışacaksan ytüde kal hangi üniversitede eğitim aldığın çok ama çok önemli bir etken.

Herkese selamlar. Bu sene Yıldız Teknik Malzeme Müh. (İngilizce) kazandım. Okulumdan çok memnunum fakat bölümden o kadar da memnun değilim. Aslında burası 8. tercihimdi, başlarda ise bilgisayar/yazılım bölümleri vardı ve onlar gelmedi. Taban puanlara baktığımda ise bu sene İzmir Katip Çelebi Bilgisayar (İngilizce), BTU Türkçe Bilgisayar, Sakarya Yazılım (İngilizce) gelmekte. Ben Bursa'da yaşıyorum ve bu 3'üne de yatay geçiş başvurusunda bulunacağım. Sorum ise şu; bahar dönemi için myp açılıyor mu? Sizce bu 3'ünden hangisi en mantıklı tercih olur? BTU seçersem hafta sonları İngilizce kursuna gitmeyi
Metalürji malzeme iyi bölüm ytüde çok iyi kalın bencede

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı