Yıllar önce çıkmış olan Warband'ın Bannerlord'dan iyi olması

Katılım
29 Ağustos 2022
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bannerlord bahşedilen nedense istenileni veremedi. Oyun gayet keyifli bir oyun, ona lafım yok. Asla kötü bir oyun olamaz da lakin Warband gibi kaymak gibi akıcılıgı ve sürükleyiciligi yok özünde mekanik bakımından Bannerlord ne kadar iyi olsa da özgürlük bakımından Warband daha iyi ve bannerlordaki o karakter tiplemeleri nedir öyle? Cidden bir oyunda anca bu kadar karakter tiplemeleri kötü olabilir, umarım degiştirilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yoldaşlar konusunda çeşitlendirme arttırılmalı bence. Bu kadar şehir bu kadar büyük bir harita için yoldaş çeşitliliği az. Bana 2 tane kervan çıkaracak Kervancı yoldaş lazım. Her oyunda max 1 tane oluyor. 2. kervancı yoldaş için düşük seviye bir yoldaş bulup kendim kasıyorum onu.
Ekonomik konusunda da bir sorunlar var. Şehirlere güvenlik için 180 civarı ortalama seviye garnizon bırakıyorum. Hem yiyecek yetmiyor Hem de garnizon ücreti; köyler+şehirden gelen vergilerden daha fazla para tutuyor. Şehirlerde sadakat kısmını da sorunlu buluyorum ben. Sürekli düşüyor. Ortalama vali kurtarmıyor. Kalite bir valide çok zor. Öyle bir yoldaş yok. Yoldaş sayısından feragat edip o medeniyet den kalitesiz bir yoldaş bulup onu vali yaparak bu sadakat düşününü azaltıyorsun ama o isyan gene de çıkıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı