Yıllardır yeşil yanan DSL ışığının turuncu yanması

Fiyat farkını bilemiyorum fakat modem değişimi talep edilebiliyor Türk Telekom'da. Diğerlerini bilmiyorum.
Teşekkür ederim. İss Vodafone müsait bir zamanda arayıp sorayım bi. Geçirirlerse güzel olur.
 
Konuyla pek alakalı değil fakat sizi bulmuşken bişey soruyum: Hız testi yapmak istediğimde ara sıra vodafone sunucusunu seçiyor geri kalan zamanda ise türkcell seçiyor. Altyapıyı türkcellden mi alıyorum acaba. Tam anlatamadıysam kusura bakmayın.
 
Konuyla pek alakalı değil fakat sizi bulmuşken bir şey soruyum: Hız testi yapmak istediğimde ara sıra Vodafone sunucusunu seçiyor geri kalan zamanda ise Turkcell seçiyor. Altyapıyı Turkcell'den mi alıyorum acaba. Tam anlatamadıysam kusura bakmayın.

Hocam bu sunucuların kapasitesi ve mesafesine göre değişiyor. Mesela o gün Vodafone'e kullanıcıları bir anda internete girerse Vodafone'e sunucuları gecikir ve Superonline sunucusunu seçer. ISS seçmek için konu açabilirsiniz.
 
Bende de aynı sorun oluştu, modemim ZyXEL. Halen DSL turuncu yanıyor ancak bir sorun yaşamıyorum, böyle devam etse sorun oluşur mu?
 
VDSL'e geçiş yapılmasının sonucudur. Telefona da mesaj gelmesi gerekli "hattınız VDSL'e geçirilmiştir..." diye. Merak etmeyin ADSL'den daha iyi bir sinyaldir. Her halükarda yararınıza olacaktır.

@Monolova hocam arkadaşın mesajı çözüldü olarak işaretler misiniz konu kapansın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı