YINDIAO Ajazz AJ199 nasıldır?

Bütçe
1500
Makaleler
1
Daha fazla  
Şu anda kullandığım mouse Logitech G402 satıp başka bir mouse alacağım. Bir mouse alırken en önemsediğim şeyler ergonomisi ve malzeme kalitesi. Ajazz AJ199 rahat mıdır Mcu'su güzel midir sormak istedim, almayı düşünüyorum. Başka önerileriniz varsa bütçem maksimum 1500 TL, daha üstüne çıkmayı düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda kullandığım mouse Logitech G402 satıp başka bir mouse alacağım. Bir mouse alırken en önemsediğim şeyler ergonomisi ve malzeme kalitesi. Ajazz AJ199 rahat mıdır Mcu'su güzel midir sormak istedim, almayı düşünüyorum. Başka önerileriniz varsa bütçem maksimum 1500 TL, daha üstüne çıkmayı düşünmüyorum.
Dareu A950 Pro Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz A950 Pro varken alınmaz 1300 tlye en iyi seçenek o.

Dareu A950 Pro'dan yana tercihimi kulllandım. Bugün sipariş verdim. Yarın elime ulaşır eminim ki 500-1500TL bandındaki en iyi ilk 3 mouse'tan biri A950'dir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı