Yındıao Ajazz AK820 alınır mı?

tadicper

Centipat
Daha fazla  
Klavye bunu almayı düşünüyorum. Tek bir sorum var o da hotswapple özelliği olup olmaması. İleride klavyeyi modlayacağım için bu benim için önemli. Onun dışında bu fiyat bandında (1500-2000) önerebileceğiniz başka %75 klavye var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
%65 bir klavye.

Clear Black Case çünkü ışığı ve klavyeyi daha iyi gösteriyor. Gateron Pro Yellow ise bu klavye için en iyi seçenek.
Kupon kodları :
ALTAIRLUNA25 önce bunu deneyin olmazsa alttakini.
10ANGELPGC bu kod ile 48.5 dolara düşüyor.

1708711219832.png

Şöyle bir konum var dilersen bakabilirsin. Yardımcı olacağını düşünüyorum.

Klavye bunu almayı düşünüyorum. Tek bir sorum var o da hotswapple özelliği olup olmaması. İleride klavyeyi modlayacağım için bu benim için önemli. Onun dışında bu fiyat bandında (1500-2000) önerebileceğiniz başka %75 klavye var mı?
Bu arada hotswappable bir klavye AK820.
1708762816685.png

Şöyle bir konum var dilersen bakabilirsin. Yardımcı olacağını düşünüyorum.
Epomaker bence gizli bir cevher bu fiyat bantlarında. Özellikle TH80 Pro herkese uyan bir klavye indirime girdiği zaman bütçeye de uygun oluyor ama yakın zamanda indirime gireceğini düşünmüyorum. Bende TH66 Pro kullanıyorum temmuzdan beri.

Eki Görüntüle 2124760

Epomaker bence gizli bir cevher bu fiyat bantlarında. Özellikle TH80 Pro herkese uyan bir klavye indirime girdiği zaman bütçeye de uygun oluyor ama yakın zamanda indirime gireceğini düşünmüyorum. Bende TH66 Pro kullanıyorum temmuzdan beri.
TH66 Pro almayı düşünüyorum vergilendirme nasıl oldu sizde acaba?

Eki Görüntüle 2124760

Bence de, ben çok memnun kaldım hem siteden hem üründen. Ajazz AK820 Pro'yu tavsiye ederim, Pro olmayan modeli sanırım kablolu oluyor, kablo sorun olmazsa onu da tavsiye ederim.

%65 bir klavye.

Clear Black Case çünkü ışığı ve klavyeyi daha iyi gösteriyor. Gateron Pro Yellow ise bu klavye için en iyi seçenek.
Kupon kodları:
ALTAIRLUNA25 önce bunu deneyin olmazsa alttakini.
10ANGELPGC bu kod ile 48.5 dolara düşüyor.

Eki Görüntüle 2124751

Tekrardan bakarım buna fakat 65 klavye tercihlerim arasında yok belki alırım
Bir diğer sorumda incelediğimde HP yellow switches diyor fakat internette böyle bir Switch yok Switch modeli ne acaba ve AK820 ile AK820 arasındaki fark ne iyi Sosyaller

Technopat Haberler

Geri
Yukarı