O klavyelerin performans konusunda RS6/Ez63ten daha iyi bir yanı yok. Olayları şu; koleksiyoncu klavyesi çünkü karbonfiber kasaya sahip tek klavyeler.
EZ63 yazılımsal sorunlu diyen gördüm. Bana sorarsanız RS6 Ultra daha mantıklı bir seçim.Evet karbon fiber olması çok hoşuma giden bir özellik ama sadece karbon diye o kadar para versem mi emin olamıyorum ondan dolayı aynı performansta önerebileceğiniz klavyeler var mı benim bildiğim bir EZ63 var.
Rs6 Ultra, Ez63trn daha iyi kağıt üstünde ama farkedilecek bir fark değil. Estetik olarakta ben Ez63ü daha çok beğeniyorum.Evet karbon fiber olması çok hoşuma giden bir özellik ama sadece karbon diye o kadar para versem mi emin olamıyorum ondan dolayı aynı performansta önerebileceğiniz klavyeler var mı benim bildiğim bir EZ63 var.
EZ63 yazılımsal sorunlu diyen gördüm. Bana sorarsanız RS6 Ultra daha mantıklı bir seçim.
![]()
ATK RS6 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.