- Makaleler
- 1
Maalesef halledemedim hocam.tyt yi hallettiysen çok rahat tamamlarsın
Maalesef halledemedim hocam.tyt yi hallettiysen çok rahat tamamlarsın
Her gün çalışmak size kafayı yedirir. Ben haftanın bir günü diğerlerine göre daha az çalışmanız taraftarıyım. Mentalite ve psikoloji çok önemli.Hocam dinlenme günlerim olacak mı peki?
Yoksa her gün mü çalışmam lazım?
Genel olarak bu sınav için iki yıllık sağlam çalışma gerekiyor. Eğer altyapınız varsa 1 senede çok iyi yerlere gelebilirsiniz.Sizce 1 sene boyunca sıkı çalışarak yapabilir miyim?
Çünkü hedefim ilk bine girmek sayısalda.
Sayısalda ilk 1000 yapıp tercihinizi neden bu yönde yapıyorsunuz?Sabancı Üniversitesi mühendislik ve doğa bilimleri istiyorum.
Altyapım fazla yoksa gelemez miyim?Genel olarak bu sınav için iki yıllık sağlam çalışma gerekiyor. Eğer altyapınız varsa 1 senede çok iyi yerlere gelebilirsiniz.
Hocam ilk binle alıyor çünkü. Ayrıca en iyi üniversiteler arasında Sabancı var.Sayısalda ilk 1000 yapıp tercihinizi neden bu yönde yapıyorsunuz?
Lise OBP puanınız kaç?Altyapım fazla yoksa gelemez miyim?
Size bağlı kişiden kişiye değişir. Kimisi konuları hemen öğrenir kavrar kimisi kavrayamaz. Siz yine bana değil koçunuzun fikirlerini önemseyin. Bu arada Koçunuz sağlam birisi mi yoksa tanınmamış birisi mi?Altyapım fazla yoksa gelemez miyim?
80,83Lise OBP puanınız kaç?
3 yılı aşkın süredir bu işi yapıyormuş. Geçen sene bir öğrencisi 270. diğeri 170. olmuş sayısalda. Kendisi Hacettepe Tıp ingilizce okuyor.Size bağlı kişiden kişiye değişir. Kimisi konuları hemen öğrenir kavrar kimisi kavrayamaz. Siz yine bana değil koçunuzun fikirlerini önemseyin. Bu arada Koçunuz sağlam birisi mi yoksa tanınmamış birisi mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.