YKS 17 Haziran'da başlıyor

İstediğiniz meslek o alanda yoksa bence mezuna kalıp tekrar şansınızı denemelisiniz.
Okumuş olmak için okumayın en azından imkanınız olduğu zaman istediğiniz mesleği icra edebilecek durumda olun.
Şu sıralar her ne kadar çoğumuzun hayatı kötü gidiyor olsa da bazen karşımıza ummadığımız anda güzel fırsatlar çıkabiliyor
Bir kere mezun oldum peder hayatta okey olmaz. Bilgisayar programcılığı yazıp iki sene sonra dikişleyesim de var. Ama bunca konu varken sayısalı kafamda bitirdim artık şu anda.

Bir kere mezun oldum peder hayatta okey olmaz. Bilgisayar programcılığı yazıp iki sene sonra dikişleyesim de var. Ama bunca konu varken sayısalı kafamda bitirdim artık şu anda.
Bu hayatı baban değil sen yaşayacaksın bence babana kendini açık ve net bir şekilde ifade edersen.
Çabaladığını da gösterirsen saygı duyacaktır.

Ben de sayısal çalışıyordum baktım biteceği yok sözele geçtim artık. Konuları çok rahat bitiririm diye düşünüyorum ama ne yalan söyleyeyim baya bir tutuştum. Elde ettiğim matematik bilgisiyle EA falan da girerim herhalde.
Tyt-Ayt matematiği bitirdiysen sözel konuları çalış ea gir.

Tyt-Ayt matematiği bitirdiysen sözel konuları çalış ea gir.
Sözeller yetişir mi hiç fikrim yok. Fena ikileme düştük.

Twitter'da erteleme tagı gündeme alındı ne kadar işe yarar bilmem ben bile kaybım olmamasına rağmen bir ay haberlere bakmaktan doğru dürüst çalışamadım inşallah olumlu sonuç verir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı