YKS 2023 için tercih yapmalı mıyım?

KOSTOK2

Picopat
YKS puanım ortalama olarak 320-340 civarı gelecek. (hesaplamam o yönde) ama tercih yazsam mı yoksa çalışıp seneye bir daha mı girsem bilemiyorum. Matematikle alakalı kronik sorunlarım var yani o derece. Bilgisayar mühendisliği bölümü istiyorum ama gittiğim üniversite'den mezun olunca iş bulabilir miyim onu bilmiyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Matematikte kronik sorun diye bir şey yok çalışırsan olur. O puanla güzel bir bölüm geleceğini düşünmüyorum ama bilgisayar mühendisliği biraz da kendini geliştirmek ile alakalı orası da var. Bence mezuna bırakın ama bıraktıktan sonra düzgünce çalışın 1 senenizi boşa harcamayın.

YKS puanım ortalama olarak 320-340 civarı gelecek. (hesaplamam o yönde) ama tercih yazsam mı yoksa çalışıp seneye bir daha mı girsem bilemiyorum. Matematikle alakalı kronik sorunlarım var yani o derece. Bilgisayar mühendisliği bölümü istiyorum ama gittiğim üniversite'den mezun olunca iş bulabilir miyim onu bilmiyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Brom; matematiksiz mühendislik zor, kendine güveniyorsan sıfır bile olsan 1 sene içerisinde TYT ve AYT matematiği çok rahat halledersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı