YKS 2023 sınavında ilk 100.000'e girebilir miyim?

Sayısalda 1 ayda 50-60 net çok zor.

Hocam çalışırsan başarırsın buralarda vaktini kaybetme geç olmadan başla.

10-15 netim var diyorsan konulara hakim bile değilsindir ve sırf soru üzerinden öğrenmeye çalışırsan pek verim alamazsın. İstersen OGM'nin attığı videolara bak konuları özet geçiyorlar ama gene yetişir mi bilmem. Benim pek eksiğim kalmadı diye orayı tercih ediyorum daha iyi oluyor. Benim anlamadığım birşey var neden çoğu sayısal öğrencisi tyt de sözel dersleri çok iyi yapıp sayısal dersleri yapamıyor ve AYT de de aynı duruma düşüyor?

Kanka 2. sene mezunum 30 binle bıraktım mezuna tecrubeliyim yani moral kırıcı olmak istemem ama AYT'den bir şey yapamazsan ilk 200k yı bile zor görürsün. Son 1 aydada çok kolay değil kapasite meselesi bu saatten sonra başlayıp kazanmak için iş biraz da zekaya bakar artık.

1 ayda bitirilir AYT ne diyorsa öyle soruyor ama burada sıkıntı AYT'nin bir ayda bitmesi değil, senin bir ayda bitmemen. Pes etmemen lazım iyice sarılman lazım. Başarılar dilerim.

Vallahi bende bu sene gireceğim, Bursa uludağ üniversite de ilahiyat okumak istiyorum TYT de 33 34 arası net yapıyorum AYT de ise 36 net falan yapıyorum, çıkmam gereken netler ise ikisinde de 50 civarları, şayet Bursa olmazsa Çanakkale 18 Mart üniyi düşünüyorum, o üniversitenin netleri ise TYT AYT 42 net falan, yapabilir miyim acaba.

Sana da selam arkadaşım,
Çok emek vermen gerekiyor gece gündüz çalışman gerekiyor Konularını bitirip soru çözsen netlerin 30-40 arası bir şey olur ama sen 50- 60 istiyorsan konuların bittikten sonra yani en az 10 gün içinde bol soru+ deneme çözmeni tavsiye ediyorum.

Buradaki insanların yazdıklarına kulak asmayıp yapman gerekeni değil, yapabileceğinin en iyisini yap. Kimse kimsenin derdi için iyi bir analiz ve çıkarıma kalkmaz. Lütfen zamanını burada harcama, teknolojiden kendini uzaklaştır, bütün gününü planla (bir deftere vs. bütün gününü saati saatine yaz.). Hele ki eğer son söylediğimi yaparsan tembelliğe kapılmadan direkt olarak serbest olduğun ve çalışman gereken zaman dilimini göreceksin. Hayatında başarılar. Öneriye açık olman güzel ama şimdi başla.

Kardeşim senin elinden geleni yap gerisi Allah ın takdiri

En önemli konu alternatifin ne?
Yani çalışmasan bunun yerine ne yapacaksın. Oturup oyun oynayacağım diyorsan çalış.
İlk başlarda zaten netlerin istediğin seviyede gelmeyecek haliyle, bunları görüp bırakmamak gerekir.
Kısacası çalışmasan yapacağın daha faydalı birşey olmadığına göre çalış.
İlk 100 bin olur olmaz, ona göre çalışman değişmesin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…