YKS 2024 ne yapacağını bilmemek

Rica ederim ne demek her zaman burdayım ben ve inan bana seni çok iyi anlıyorum işte bu yüzden biraz da olsa sakinleştiğin zaman, kafanın rahat olduğu bir zaman düşün taşın karar ver hangi yoldan nasıl ilerlemeliyim diye, sonuçta hayat senin hayatın yaşayacak olan ne bizleriz ne de ailen. Tekrar ediyorum aklına takılan en ufak şeyde bile yazmaktan çekinme müsait olduğum her an konuşabiliriz cevap verebilirim. İyi çalışmalar :)

Belki sana demişlerdir diye soruyorum şimdi YKS sınavına başvuru yaptığımızda bir tane başvuru formu mu ne onun gibi bir kağıt vardı onu da sınava girilecek yerin yazılı olduğu kağıt ile vermek zorunda mıyız ya da verilmesi gerekiliyor mu ona göre çıktı alacağım (bahsettiğim kağıt ösym sitesinde "başvuru kayıt" olarak geçiyormuş ve o diğer kağıt dediğim şey ise "sınav giriş belgesi"imiş)
Biraz geç oldu kusura bakma öncelikle çok teşekkür ederim tekrardan, sorun içinse MSÜ sınavını baz alarak söylemem gerekirse sınava giriş belgesi hariç bir şey gerekmiyor diye biliyorum en azından ben MSÜ sınavına girerken sadece giriş belgesi ile giriş yapmıştım ve YKS içinde aynısı geçerli diye biliyorum ama senin için yine bilgiyi doğrulayıp ekleyebilirim.

Biraz geç oldu kusura bakma öncelikle çok teşekkür ederim tekrardan, sorun içinse MSÜ sınavını baz alarak söylemem gerekirse sınava giriş belgesi hariç bir şey gerekmiyor diye biliyorum en azından ben MSÜ sınavına girerken sadece giriş belgesi ile giriş yapmıştım ve YKS içinde aynısı geçerli diye biliyorum ama senin için yine bilgiyi doğrulayıp ekleyebilirim.
sorun değil ve evet sadece giriş belgesi ve kimlik yeterli olurmuş

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı