YKS 2024 Tercih Robotu (Güncel Kontenjanlar)

hyperzone

Centipat
Herkese merhaba,

Bu hafta kodladığım YKS 2024 Tercih Robotu tanıtmak istiyorum. Bu araç, 11 filtreleme ve 2 tablo kişiselleştirme özelliğine sahip olup, ÖSYM'nin yayımladığı 2024 Kontenjan Ön Bilgilendirme Kılavuzu'ndaki en güncel verileri içeriyor.

Amacımız, öğrencilerin sıralamaları ve tercih ettikleri kriterlere (bölüm, şehir vb.) göre en uygun üniversiteleri bulmalarına yardımcı olmak. Böylece, tercih süreciniz daha kolay ve verimli hale gelecek.

Görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşırsanız çok mutlu oluruz. Beğendiğiniz veya geliştirilmesi gerektiğini düşündüğünüz noktaları bize ileterek destek olabilirsiniz.

Website: YKS Tercih Robotu

Programi mi cokerttim.
Geri bildirim için çok teşekkürler. Şuanda genel bir çökme yok. Şuana kadar farkettiğim bir hata var, "Başarı Sırası Aralığı" ve "Taban Puanı Aralığı" filtrelerini aynı anda filtreleme yaptırılırsa program hata veriyor. Bu hatayı birazdan düzelteceğim. Bunun haricinde bir hata gözlemlediniz mi?

Harika olmuş ellerinize sağlık çok temiz çalışıyor
Geri bildirim için çok teşekkür ederim.

Birkaç hatayı düzelttim, çökme sorunu büyük ihtimalle düzelmiştir.

Son düzenleme:
Sanırım sadece lisans programlarını görebiliyoruz ön lisans proglamlarini görebilecemiğiz bir bölüm var mı?

Valla güzel olmuş hocam, elinize sağlık. Ama YÖK'ün Lisans Tercih sihirbazı vardı zaten ve gayet işlevsel ve kolay kullanımlı o da. Yani gerek yoktu sanki biraz. Ama bir proje olarak yaptıysanız gayet güzel olmuş dediğim gibi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı