YKS 2025 için nasıl çalışılmalı?

berke1485

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, YKS 2025 sayısal öğrencisiyim. Şu aralar ders çalışmaktan biraz uzak kaldım ancak kendimi toparlamak istiyorum bir an önce. Bir yandan dershaneye gidiyorum, dershaneden TYT konuları bitti neredeyse, AYT işlenmeye başlandı. Ancak TYT netlerim 70 - 80 arasında oluyor genellikle. Fen ve dil bilgisinde konu eksiklerim var, bu eksiklerimi nasıl kapatabilirim? YouTube üzerinden konu anlatım videoları izleyip elimdeki kaynakları çözmek denemelere etki eder mi? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, bu konuda büyük stres yapıyorum.

Arkadaşlar merhaba, YKS 2025 sayısal öğrencisiyim. Şu aralar ders çalışmaktan biraz uzak kaldım ancak kendimi toparlamak istiyorum bir an önce. Bir yandan dershaneye gidiyorum, dershaneden TYT konuları bitti neredeyse, AYT işlenmeye başlandı. Ancak TYT netlerim 70 - 80 arasında oluyor genellikle. Fen ve dil bilgisinde konu eksiklerim var, bu eksiklerimi nasıl kapatabilirim? YouTube üzerinden konu anlatım videoları izleyip elimdeki kaynakları çözmek denemelere etki eder mi? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, bu konuda büyük stres yapıyorum.
Hocam bence Ayt odaklanın tyt sene içinde eksikler kapanır , Tyt %100 olsun diye uğraşırken Ayt patlak verir , benimde tyt bitti ama %100 mükemmel tabiki denemez ama onu %100 yapıp Ayt ye geçersenizde Ayt patlar o yüzden ben ayt geçtim haftasonları tyt bakarak tekrar ediyorum , Şubat gibi ayt bitse zaten sınav 22 haziranda önümüzde 4 ay olacak kalan 4 ayda tyt ve ayt de eksikler kapatılır soru ve deneme çözerek.

TYT 70 - 80 net aralığı gayet iyi. Şu anda sadece AYT konularına yönelmeniz faydanıza olacaktır. TYT'den düzenli denemeler yaparsınız. Denemeleri çok hızlı tüketmeyin, sınava yakın daha fazla deneme yaparsınız. 80 net civarındaki birinin konu eksiği yoktur zaten. Biraz pratik yapmanız gerek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı