YKS 2025 Katılım sayısı az mı?

Siyun

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 2.5 milyon kişi giriyormuş galiba. İyi mi oldu, kötü mü oldu sizce? Ben bir şey değişeceğini pek sanmıyorum ama çok düşük değil mi? Yani deprem zamanı bile bu kadar az değildi herhalde.

Ne kadar kişi girdiği de hedefinin ne olduğuna göre değişir, düşük sıralamada rekabet artacaktır fakat hedefi en azından ilk 300-400 bin olan biri için bir dezavantaj olacağını düşünmüyorum aslında.

100-150 k için bir şey değişmeyecek üst sıralarda bir miktar olumlu diyebiliriz onun dışında bir farkı olmaz ha belki yığılma da az olabilir.
200-300k arası gram oynamaz başvuru sayısı açıklandıktan sonra 21 den itibaren araştırdım 2-3 net oynuyor aynı sıralamayı yapmak.

50-60 net Türkçe ve matematik ağırlık ise fen ve sosyal arttırarak olabilir ama size bağlı cidden iyi çalışmanız lazım yaklaşık 20 günde 10-20 net yapmanız lazım.

Hocam matematik 4-5 sosyal 15-20 Türkçe 30 altı düşmüyor fenim hiç yok sence 0 matematik bıyıklı matematiğin 10 günde temel atma kampını bitirsem bir de geometriden garanti kolay konulardan 5-6 da cebe atsam kaç net gelir sonra da TYT fen her dersten garanti konu kolay olanlardan 4-5 de onlardan atsam? Yazar mısın bana TYT fenin garanti konularını derslere göre kolay anlaşılabilir olsun yıl yıl kesin soru gelenlerden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı