YKS 2025'e son 1 hafta kala netler düşüyor

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, denemelerde net düşüşü yaşıyorum, her gün çalışmama ve tekrarlarımı sağlam yapmama rağmen netlerim düşüyor ve aşırı korkuyorum.
Sınava son 1 hafta kaldı, çalışmalarınız veya günlük yaşantınız nasıl geçiyor?
Sizin görüşleriniz neler, okumak isterim.

Konuyla alakasız ama bu kadar sıkı çalışmaya kaçıncı sınıfta başladın?

Arkadaşlar merhaba, denemelerde net düşüşü yaşıyorum, her gün çalışmama ve tekrarlarımı sağlam yapmama rağmen netlerim düşüyor ve aşırı korkuyorum.

Öncelikle hata yaptığında stres yapıyorsan bu da netlerinin düşmesinde büyük bir rol oynuyor çünkü içten içe yapamıyorum diye düşünürsünüz. Sakin kalarak sorularınızı çözün yapamadığınız yerde konun üzerinden tekrar tekrar geçin yapana kadar. Stres yapmayın diyeceğim ancak pek bir faydası olmayacak bunu benim söylememin.

Benim de netlerim 2-3 hafta önce çok yükseltmeme rağmen son günlerde bayağı bir düştü özellikle TYT kısmında ama büyük ihtimalle seri denemelerden dolayı düşüyor birazcık.

Benim de netlerim 2-3 hafta önce çok yükseltmeme rağmen son günlerde bayağı bir düştü özellikle TYT kısmında ama büyük ihtimalle seri denemelerden dolayı düşüyor birazcık.

Zaten öyle oluyor genelde seri deneme sürekli yapıldığı için artış düşüş çok oluyor önemli olan morali koruyup sınava kadar dayanmak.

Moralinizi koruyun. Net artış azalışı çok ama çok normal. Özellikle bu kadar kısa süre kalmışken insan biraz şaşırabiliyor.
Yapacağınız tek şey yanlışlarınızı görmek ve konu tekrarı yapmak. Asla bırakmayın, şimdi yapın ki 10 gün sonra yatağınıza uzandığınızda keşkeler başlamasın. Unutmayın ki YKS'nin büyük bir ölçüsü sınav anında ve öncesinde psikoloji ve stres yönetimi.
Çıkmışları çözmüşsünüzdür, fark ettiyseniz çoğu öyle uzaydan fırlama sorular değil. Sakin kafayla gerek matematikte grafik çizimi ile gerek fende yavaş ama mantıklı yorumlama ile soruların hatrı sayılır kısmını çıkarabildiğinizi görürsünüz.

Mezuna bırakıp sene boyunca yattım, sanırım efsanflık gözüktü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı