Chuck Norris
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar bu yaz bir TYT planı yaptım yaptığım plan hakkında bana yardımcı olabilmeniz için bu konuyu açtım. 11. sınıfı pek de iyi kapattığım söylenemez ama ortalamam 93-94 gibi bir şey geliyor. Sayısal konularda bazı eksiklerim var. Bu arada sınava sayısaldan gireceğim. TYT'de şu an çalışmaya başlamadan ortalama 60 net yapıyorum. Ortalama 30 net Türkçe, 13-15 net Sosyal, 10 net Matematik ve 10-13 net Fen yapıyorum. TYT'de özellikle sayısal konularında 0'ım. Matematik adına planım Eyüpb TYT VDD ile ve 345 soru bankası ile gitmek. Ekstra olarak Bilgi Sarmal Matematik ve Eis Matematik TYT soruı bankaları var. Geometrim orta düzeyde elimde Mikro Orijinal var. Problemim temel düzeyde ve elimde Problemlerin İlacı var. TYT'de Matematik dışında Türkçeye mi çalışsam Fen'e mi çalışsam bilmiyorum. Üstüne bir de Temmuz'un başında dershane başlıyor. 4 gün sabahtan öğleden sonraya kadar ders 1 gün TYT denemsi olacakmış. Dershane TYT matematik çalışmama engel olur mu diye de korkuyorum. Bunlar TYT adına aklımdaki sorular. AYT için 11'in de tekrarı önemli. Elimdeki föylerden, soru bankalarında ilerlemek, tekrar etmek istiyorum. Sizin bana verebileceğiniz tavsiyeler neler olur? Hedefim dönem başladığında 90'a yakın netlerle başlamak. Bunu başarabilir miyim? Bu arada öyle bir oturuşta saatlerce çalışan biri kişi de değilim bu disiplini de oturtmam lazım ama günde 3-4 saat çalışabilirim diye düşünüyorum.
Son düzenleme: