YKS 2026 için çalışma programı önerisi

MsLazer

Hectopat
Herkese selamlar, 2026 YKS için büyük bir heyecanla oturdum ve çalışmaya başladım. Bu sene Doping Hafıza satın aldım ve çalışma programı oluşturdum. Pomodoro tekniğini önerdiler; o şekilde çalışıyorum. Daha önce uygulamadığım bir sistem olduğu için yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum. Sizlerin bana önerebileceği bir çalışma programı taktiği var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Programdı, pomodoroydu, oydu buydu çok önemli dğeil. Hepsi de kişisel.
Çalışacağın derslere göre planını programını yap(ya da bir koça yaptır.) Günlük oturup çalış. Dikkatin erken dağılıyordur pomodoro yaparsın geç dağılıyordur başka bir şey yaparsın. Ama benim tavsiyem bir oturuşta 2-3 saat çalışabilecek noktaya gel. Sınav o sürede çünkü.

Programdı, pomodoroydu, oydu buydu çok önemli dğeil. Hepsi de kişisel.
Çalışacağın derslere göre planını programını yap(ya da bir koça yaptır.) Günlük oturup çalış. Dikkatin erken dağılıyordur pomodoro yaparsın geç dağılıyordur başka bir şey yaparsın. Ama benim tavsiyem bir oturuşta 2-3 saat çalışabilecek noktaya gel. Sınav o sürede çünkü.
Teşekkür ediyorum yorumun için koçumla görüşüp ona göre yeni bir program oluşturacağım.

Dikkat falan filan her şey fasa fiso gerçekten kazanmak isteyenin önünde hiçbir şey duramaz oturup içiniz rahatlayana kadar kendinizi zorlayıp çalışacaksınız. Ne zaman bugün işim bitti yeteri kadar çalıştım diyebiliyorsanız ve içiniz rahat oluyorsa o zaman masadan kalkacaksınız. Her şeyin bir bedeli var ve sınavın bedeli de 1 seneniz olacak çalışmaktan başka yapabileceğiniz hiçbir şey yok.

Dikkat falan filan her şey fasa fiso gerçekten kazanmak isteyenin önünde hiçbir şey duramaz oturup içiniz rahatlayana kadar kendinizi zorlayıp çalışacaksınız. Ne zaman bugün işim bitti yeteri kadar çalıştım diyebiliyorsanız ve içiniz rahat oluyorsa o zaman masadan kalkacaksınız. Her şeyin bir bedeli var ve sınavın bedeli de 1 seneniz olacak çalışmaktan başka yapabileceğiniz hiçbir şey yok.
Yorumun için çok sağol Evet gerçekten dişimi sıkıp bir an önce sistemi her şeyi kurup aralıksız çalışmam gerekiyor

Yorumun için çok sağol Evet gerçekten dişimi sıkıp bir an önce sistemi her şeyi kurup aralıksız çalışmam gerekiyor
Evet aynen böyle sizi saçma sapan pomorodoymuş şuymuş buymuş tekniklere yönelten bir koçunuz varsa zaten hiçbir şey bilmiyordur. "Taktik maktik yok bam bam bam" diye bir söz varya sınava çalışırken gerçekten bunu izlemek gerekiyor. Taktik ve planlama sadece nerede yapılır ne gün hangi dersten nereleri çalışacağını belirlemek için yapılır eğer gün erken bittiyse de sonraki günün programına geçilir oradan bir şeyler eritilir çünkü dinlenecek vakit yok. Sonraki günde o konuları zaten sen bitireceksin dinlenmenin manası nedir ki? Vakit varken onuda yap kolay gelsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı