YKS 2026 için kamp ve kitap önerisi

Evet seviyeniz başlangıç için iyi sağlam çalışmayla derece gelir iradeli olmanız lazım. Hiçbir fikir sahibi olmadığınız konu var mı matematikten? Yoksa ona göre önereyim.
Arada eksik kaldığım konular var onları tamamlayacağım hocam siz önerinizi yapın dikkate alacağım

Coğrafya kodlarını alarak iyi etmişsin.

Rehber matematiği bilmiyorum benim çevremdeki insanlarda beğenmedi. Bıyıklı Matematik almamı gerektiğini söylemişlerdi. Keşke onları dinleseydim.
Bıyıklı matematiğimde var kampına başladım onunda güzel anlatıyor biraz daha sakin anlatan kişileri seviyorum daha iyi geliyor bana daha iyi konuyu anladığımı düşünüyorum

Hocam ben sadece Rüştü Hoca 0'dan paragraftan ilerledim. Ben memnundum.
Soru bankası olarak 345 ilerledim.

Paragraf en önemli konulardan bunun için ayrı konu açın hatta tek tek hocaların videosunu izleyin.
Hocam paragraf için bir video izlemiyordum ama dediğiniz gibi bakacağım benim yaptığım sadece paragraftan birkaç test çözmekti dediğinizi yapacağım bazı taktikler çok fazla dakika kazandırıyor teşekkürler

Arada eksik kaldığım konular var onları tamamlayacağım hocam siz önerinizi yapın dikkate alacağım

Bıyıklı matematiğimde var kampına başladım onunda güzel anlatıyor biraz daha sakin anlatan kişileri seviyorum daha iyi geliyor bana daha iyi konuyu anladığımı düşünüyorum
Hocam seviyeniz iyi gibi kampı en baştan sürüyü takip eden koyun gibi takip etmeyin. Sadece bilmediğiniz veya eksik hissettiğiniz konuları izleyin. Ayrıca 345 soru bankasını çekip Eylül ortasına kadar bitirin en geç, bitmeye yakın denemelere başlayın. Zaten o kitabı emek vererek düzgünce bitirirseniz denemeleri en kötü 30-32 bandından açacaksınız sene boyu gerek genel denemelerle gerek çözmeye devam edeceğiniz branşlarla full'e yakın yapacaksınız. Sınavda şimdiden sizden 40 bekliyorum. Full odak devam.

Hocam paragraf için bir video izlemiyordum ama dediğiniz gibi bakacağım benim yaptığım sadece paragraftan birkaç test çözmekti dediğinizi yapacağım bazı taktikler çok fazla dakika kazandırıyor teşekkürler
Videoyu falan boşverin, canınız sıkılırsa falan izlersiniz de zamanınızı ayırmanıza gerek yok paragraf videolarına. Zaten kısa oluyorlar güne başlarken 1 tane izleyip. Yolunuza devam edin.

Ben tamamen 0'dım benim için iyiydi hoca. Lise mezunuyum ama okulda ders işlenmiyordu bana epey faydalı olmuştu.

Dediğim gibi Rehber Matematik saçma anlatıyor bence. Önceden ezberleyip ders anlatmış gibi :D

Kimseyle dalga geçme amacım yok sayısalcı mısın sözelci misin bilmiyorum. Bu yıl sınavda ne yaptın bilmiyorum ama ben sınavda çoğu insana göre iyi bir sıralama yaptım ve arkadaş tecrübelerimi aktarıyorum.
Dalga geçmediniz zaten biliyorum. Fanatikliğinize vurgu yapmak istemiştim :D

Ben sınavda orta halli yaptım. istediğim bölüm için bu yetiyordu çünkü.

Hocam seviyeniz iyi gibi kampı en baştan sürüyü takip eden koyun gibi takip etmeyin. Sadece bilmediğiniz veya eksik hissettiğiniz konuları izleyin. Ayrıca 345 soru bankasını çekip Eylül ortasına kadar bitirin en geç, bitmeye yakın denemelere başlayın. Zaten o kitabı emek vererek düzgünce bitirirseniz denemeleri en kötü 30-32 bandından açacaksınız sene boyu gerek genel denemelerle gerek çözmeye devam edeceğiniz branşlarla full'e yakın yapacaksınız. Sınavda şimdiden sizden 40 bekliyorum. Full odak devam.

Videoyu falan boşverin, canınız sıkılırsa falan izlersiniz de zamanınızı ayırmanıza gerek yok paragraf videolarına. Zaten kısa oluyorlar güne başlarken 1 tane izleyip. Yolunuza devam edin.
tamamdır hocam teşekkür ederim

Ek olarak birkaç şey söylemek isterim mezun ve pişman birisi olarak.

Erteleme, ertelemek sınav kaybettirir.
İstikrar, en önemlisi bu. O gün her şeyini kaybedebilirsin ama o masanın başında en az 3-4 saat vakit geçirmen lazım. Ki bunu en kötü gününde yapman lazım.

Şimdi yaz aylarındayız, 1-2 aya bu yazın bunaltıcılığı giderse o zaman gaza daha da iyi basarsın. Bu günlerde sıkıldığın an at kalemi git takıl.

Ek olarak birkaç şey söylemek isterim mezun ve pişman birisi olarak.

Erteleme, ertelemek sınav kaybettirir.
İstikrar, en önemlisi bu. O gün her şeyini kaybedebilirsin ama o masanın başında en az 3-4 saat vakit geçirmen lazım. Ki bunu en kötü gününde yapman lazım.

Şimdi yaz aylarındayız, 1-2 aya bu yazın bunaltıcılığı giderse o zaman gaza daha da iyi basarsın. Bu günlerde sıkıldığın an at kalemi git takıl.
Çok haklısınız hocam ertelediğimden dolayı liseye geçerken hem sınavı (lgs) hemde obp yi derslere girmeyerek düşürdüm ve pişmandım iyi bir lisede olmama rağmen en iyisi olabilirdi bu pişmanlığım var , teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı