YKS 2026 için tavsiyeler

TYT için başlangıç netiniz çok iyi. Ders ders netlerinizi söyler misiniz? Bunları da alt başlıklarına ayırın.

Yani:

Türkçe: 33 paragraf 29 doğru, 7 dil bilgisi 6 doğru 1 yanlış vb.

Buna göre en iyi kaynakları önerebilirim.

Günde kaç saat ders çalışıyorsunuz?
Yani Türkçe çok değişken 35-40 arası geliyor ama bazen matematik kolay olan denemelerde 30 yaptığımda oldu geçen 3d de 37 yapmıştım
Sosyal: Tarih 5 yada 4 Coğrafya: 0-3 net arası Yani sosyalde tek sıkıntım coğrafya ama o da cidden kötü. Matematik 25-30 arası yapıyorum genelde. Fende fizik 6-1 veya 5-2 sabit. Kimya biraz değişken 4-3 yaptığım da oluyor daha iyisi de. Biyoloji fullüyorum veya 1 yanlış biyoloji sevdiğim bir ders ondan iyi geliyor.
Türkçede hocam yine Paragrafta 1 tane falan yapamadığım oluyor bazen paragrafta çıkmıyor. Giden dil bilgisinde gidiyor 2-3 yanlış. Günde 2 saat çalışıyorum maksimum zaten seneye çalışacağım için çok kasmamaya çalışıyorum.

Son güne kadar çalışmayı bırakma tam motivasyonun bitmek üzereyken sınavdan sonra yapamayacağın sorular için keşke biraz daha çalışsaydım, şuraya daha iyi baksaydım diyeceğini hayal et, denemeleri ciddiye al.

Son güne kadar çalışmayı bırakma tam motivasyonun bitmek üzereyken sınavdan sonra yapamayacağın sorular için keşke biraz daha çalışsaydım, şuraya daha iyi baksaydım diyeceğini hayal et, denemeleri ciddiye al.
Hocam denemelerle ilgili şunu soracağım okulda yaptığım denemeler hep daha iyi geldi dershanede girdiklerimden yani bu da moralimi bozuyordu bazen açıkçası neden olabilir.

Bahsettiğin denemeler TYT ise kesinlikle doğrudur. TYT de bütün olan sadece mental düzgün bir mental ve uykusuz girersen tam performansını alırsın.

Merhaba konunun üzerinden geçti ama sorum olacak. Tyt matematiği nasıl 35-40 seviyelerine çıkarabilirim upuzun sorularda sıkıntı yaşıyorum.
soru bankası ve deneme pratiğiyle artacaktır. AYT'ye nazaran teknik bilgi daha az olduğu için çözebildiğin kadar soru çözmeni tavsiye ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı