Şu an TYT 50 net AYT 10 net. Sayısal 40k yetişir mi kalan 13 ayda sıkı çalışmayla?
Aynen hocam. Aceleye gerek yok değil ama yetişir değil miYetişir aceleye gerek yok değil hocam şimdiden başlanabiliyorsa başlanmalı erkenden bitirip denemelere geçmesi için.
Aynen hocam. Aceleye gerek yok değil ama yetişir değil mi?
Hocam örnek verseniz mesela tyt ne zaman bitsin ayt ne zaman bitsin, genel denemelere ne zaman geçeyimEvet daha fazlası bile mümkün sadece güzel çalışmalısınız.
Hocam örnek verseniz mesela TYT ne zaman bitsin AYT ne zaman bitsin, genel denemelere ne zaman geçeyim.
Hocam benim plan da tyt nin bitmesi ve ayt matematikten ilerlemek yaz sonuna kadar Eylül de limit e gelecek şekildeBu kadar zaman varken en geç ağustos ayında TYT'yi bitirin, rakiplerinize güzel bir fark atın derim. Sonrasında odağınızı tamamen AYT'ye verirsiniz ve sınav gelene kadar AYT'den ilerlersiniz. TYT'de düzenli deneme çözer konu tekrarları yaparsınız.
Güzel olur açıkçası. Rakiplerinize büyük bir fark atarsınız.Hocam benim plan da tyt nin bitmesi ve ayt matematikten ilerlemek yaz sonuna kadar Eylül de limit e gelecek şekilde
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.