belli bir yaştan sonra insan daha azimli ve gerçekçi olabiliyor, farkındayım problemlerin,Eylülde başlarsam tabı eylülün sonu gibi, o zaman denemeye girip en azından seviyemi öğrenirim ona göre tavsiyelerinizi beklerim , geri dönüşünüz için şimdiden teşekkür ederimİmkansız diye bir şey yok fakat size karışmak gibi olmasın 30 yaşından sonra ders çalışmakta tıp okumakta çok zor olacaktır. İnsan beyini açısından 25 lerden sonra bir şeyler öğrenmek çok zorlaşır ve tıp bir şeyler öğrenmenin maximum düzeye ulaştığı bir bölüm. Sınavı bir şekilde kazansanız bile üniversiteyi okurken sınava çalıştığınızdan daha yorucu yıllar geçirirsiniz. Önerim bir bölüm okumak istiyorsanız hem şu 10 ayda kazanabileceğiniz realist ve kazandıktan sonra da kendinizi çok yıpratmadan okuyabileceğiniz bir bölüm tercih etmeniz olacaktır.

Gerçekçi haraket ediyorum keşke öncesinden başlayabilseydim eylül sonu gibi deneme çözüp seviyemi öğrendikten sonra burda paylaşım yapıcam ,tavsiyelerinize ihtiyacım olacak.Belki konu sahibi tüm gününü ayırarak çalışırsa başarabilir imkansız değil bu konunun benzerini geçen yıl bu zamanlar ben açmıştım programa 1,2 ay uyduktan sonra tamamen saldım kısaca iş kişide bitiyor aslında.
Kendim sağlıkçıyım TIP konularında problem yaşayacağımı düşünmüyorum. Dediğiniz gibi gerçekçi olmak lazım [sadece sınav için] ,sınavın kolay olmayacağının farkındayım ,tavsiyelerinize ihtiyacım olacaktır ,eylül sonu inşallah başlarken ilk deneme sınavına girip paylaşırım o zaman daha doğru bir değerlendirme yapılabilirİmkansız diye bir şey yok fakat size karışmak gibi olmasın 30 yaşından sonra ders çalışmakta tıp okumakta çok zor olacaktır. İnsan beyini açısından 25 lerden sonra bir şeyler öğrenmek çok zorlaşır ve tıp bir şeyler öğrenmenin maximum düzeye ulaştığı bir bölüm. Sınavı bir şekilde kazansanız bile üniversiteyi okurken sınava çalıştığınızdan daha yorucu yıllar geçirirsiniz. Önerim bir bölüm okumak istiyorsanız hem şu 10 ayda kazanabileceğiniz realist ve kazandıktan sonra da kendinizi çok yıpratmadan okuyabileceğiniz bir bölüm tercih etmeniz
kesinlikleÖncelikle 12 yıl aradan sonra tekrar YKS gibi zorlu bir sınava hazırlanma kararını almak büyük bir cesaret. Yaş, geçmiş zaman ya da başlangıç seviyesi olmak, bu süreçte bir engel değil ancak doğru planlama, gerçekçi hedefler ve istikrarlı bir tempo şart.
haklısın,eylül sonu gibi ilk denemeye girip derslere başlarken paylaşırım burdan ,tavsiyelerinize ihtiyacım olacaktırDürüst olmak gerekirse zor. İmkansız değil. Çelik gibi bir iradeyle ve doğru yönlendirmelerle yapılır.
Son düzenleme: