Hocam bu netlerden 13 ayda 40k yapılacak seviyeye gelinir mi tyt 50 net ayt 10 netGüzel olur açıkçası. Rakiplerinize büyük bir fark atarsınız.
Hocam bu netlerden 13 ayda 40k yapılacak seviyeye gelinir mi tyt 50 net ayt 10 netGüzel olur açıkçası. Rakiplerinize büyük bir fark atarsınız.
Elbette sıkı çalışmayla gelinir fakat OBP'niz büyük etken.Hocam bu netlerden 13 ayda 40k yapılacak seviyeye gelinir mi tyt 50 net ayt 10 net
Obp 93 hocam. Ya aslında alt yapım var da sınavlarda yapamıyorum 12 konuları ve fizik hariç alt yapım varElbette sıkı çalışmayla gelinir fakat OBP'niz büyük etken.
O zaman rahatlıkla yapılır. Sıkı çalışmanız gerekli sadece.Obp 93 hocam. Ya aslında alt yapım var da sınavlarda yapamıyorum 12 konuları ve fizik hariç alt yapım var
İnşallah hocam. 150 200k falan yaparım diye çok korkuyorum.O zaman rahatlıkla yapılır. Sıkı çalışmanız gerekli sadece.
Dediğim gibi tamamen iradenize ve çalışmanıza bağlı. Sıkı çalışan birisi bu sınavda o dediğiniz sıralamaları yapmaz. Kendinizi salmayın yeter.İnşallah hocam. 150 200k falan yaparım diye çok korkuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.