Evet arkadaşlar, YKS 28 tamamen değişecek. Bence AYT falan olur ama sorular açık uçlu mu olacak? Bizim hoca açık uçlu soru yazma ve okuma kursuna gidiyoruz dedi. Sizce sınav nasıl olur? Şimdiden nasıl hazırlanabilirim? Kaç soru olur?
Evet arkadaşlar, YKS 28 tamamen değişecek. Bence AYT falan olur ama sorular açık uçlu mu olacak? Bizim hoca açık uçlu soru yazma ve okuma kursuna gidiyoruz dedi. Sizce sınav nasıl olur? Şimdiden nasıl hazırlanabilirim? Kaç soru olur?
Açık uçlu olacağını sanmam milyonlarca yazı ve bunu yapay zekaya veya bir sisteme okutamazlar yeni hepsi el ile okunması gerek ve böyle büyük bir zahmeti çekilebileceğini zannetmem ama şöylede bir şey olabilir 28 de denenip nasıl olduğuna göre 29 da değiştirebilirler veya aynı bırakırlar. Ancak hiçbir şey tam belli olmaz.
Açık uçlu olmasının mümkün olacağını düşünmüyorum. Sınava giren şu an bile 3 küsur milyon insan var o zamana kadar daha da artar. 4 5 milyon insanın sorularının yapay zekaya güvenilerek okutulabileceğini mantıklı bulmuyorum.
Benim yazımı benden başka kim okuyabilecek peki? Herkesin yazısı inci tanesi gibi değil. Ayrıca özellikle Türkçe dersinde aynı cevap birçok farklı şekilde verilebilir. Bunu nasıl anlayacaklar?
Açık uçlu olmasına imkan vermiyorum. Zaten bence bu durumu muhtemelen bakanın kendisi bile bilmiyor tam olarak ne yapılacağını, sadece kafasında bir iskelet oluşturdu. Körü körüne ilerletiyorlar.
Benim yazımı benden başka kim okuyabilecek peki? Herkesin yazısı inci tanesi gibi değil. Ayrıca özellikle Türkçe dersinde aynı cevap birçok farklı şekilde verilebilir. Bunu nasıl anlayacaklar?
Hocam önceden açık uçlu denediklerinde birkaç soruyu cevabı iki basamaklı bir sayı yapıp optikte 0-9 arası her iki basamak için sayı seçtirmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. Yine öyle yapabilirler ama hiç sanmıyorum.
Hocam önceden açık uçlu denediklerinde birkaç soruyu cevabı iki basamaklı bir sayı yapıp optikte 0-9 arası her iki basamak için sayı seçtirmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. Yine öyle yapabilirler ama hiç sanmıyorum.
İmkansıza yakın hocam bu. Üstelik sınav süresinin çoğu cevabı yazmaya gidecek. Bulup çat diye işaretlemek varken ne gerek buna? Ayrıca 4 milyon kişinin girdiği sınavda bu mümkün değil. Denek olmaz umarım kimse saçma bir şey için.