YKS 23" sıralama tahmini

Yiğit Alp Usta

Hectopat
35 D 4 Y Türkçe, 18 D 2 y Sosyal, 40 D 0 Y Matematik, 20 D 0 Y Fen Bilimleri // TYT
39 D 1 Y Matematik, 13 D 1 Y Fizik, 13 D Kimya, 12 D 1 Y Biyoloji.

Sizce bu sene daha mı zordu? 2022'ye göre 1.5 bin oluyor ancak zorluk kolaylığa göre de değişebilir gibi.

Bu sene daha mı kolaydı? 2021 2023 2019 2022 2020 kolaylık sıralaması böyleydi.
Katılmıyorum, bu sene bana göre en kolay YKS'ydi. 2021 ve 2023'ü yan yana koymaya utanmadınız mı hocam :D Kişiden kişiye değişir tabi ama objektif olarak bu sene gerçekten çok kolaydı.

Katılmıyorum, bu sene bana göre en kolay YKS'ydi. 2021 ve 2023'ü yan yana koymaya utanmadınız mı hocam :D Kişiden kişiye değişir tabii ama objektif olarak bu sene gerçekten çok kolaydı.

2021 ile 2023'ü yan yana mı koymuşum? Sıralama yaptım sadece. 2021'den sonraki en zor sınavdı. Bu olayın size göre bir tarafı yok en kolay sınav 2020 sınavıydı kimse düşük yapmamıştı.

2021 ile 2023'ü yan yana mı koymuşum? Sıralama yaptım sadece. 2021'den sonraki en zor sınavdı. Bu olayın size göre bir tarafı yok en kolay sınav 2020 sınavıydı kimse düşük yapmamıştı.
E bana göresi yok zaten ben de olabildiğince objektif konuşuyorum diyorum ya. Ona bakarsanız daha sonuçlar bile açıklanmadı siz sıralama yapmışsınız, dediğiniz şey sizin mantığınıza göre de ters.

E bana göresi yok zaten ben de olabildiğince objektif konuşuyorum diyorum ya. Ona bakarsanız daha sonuçlar bile açıklanmadı siz sıralama yapmışsınız, dediğiniz şey sizin mantığınıza göre de ters.

YouTube'a girerseniz çoğu insan benim gibi diyor. Sonuçlar açıklandıktan sonra belli olur.

YouTube'a girerseniz çoğu insan benim gibi diyor. Sonuçlar açıklandıktan sonra belli olur.

Hocam bir mezun olarakdan YouTube'a güvenmemenizi tavsiye ederim. Boşa umut pompalıyorlar. Geçen sene çoğu kanal sınav sonuçları 2019'a benzer 2020 ile alakası yok diyorlardı 2020 ile aynı geldi. Sıralamayı doğru tahmin az kişi vardı kanal vardı hatırladığım kadarı ile Q TV ve Murat can kocakulak doğru bildi. Onlar da daha sıralamalar hakkında video çekmedi. Artık sonuçlar açıklanınca belli olacak her şey.

Hocam bir mezun olarakdan YouTube'a güvenmemenizi tavsiye ederim. Boşa umut pompalıyorlar. Geçen sene çoğu kanal sınav sonuçları 2019'a benzer 2020 ile alakası yok diyorlardı 2020 ile aynı geldi. Sıralamayı doğru tahmin az kişi vardı kanal vardı hatırladığım kadarı ile Q TV ve Murat can kocakulak doğru bildi. Onlar da daha sıralamalar hakkında video çekmedi. Artık sonuçlar açıklanınca belli olacak her şey.

2022'den kötü olma ihtimali yok. Geçen sene TYT çok kolaydı. AYT normal sorulmuştu genel olarak fakat kolay sorularda vardı. YouTube'da boşa umut pompalayanları biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı