YKS 5.000 sıralama için deneme sonucu nasıl?

TYT Türkçe: 34-6
TYT Sosyal: 17-3
TYT matematik: 37-3
TYT fen: 19-1
AYT matematik: 37-3
AYT fizik: 13-1
AYT kimya: 13.
AYT biyoloji: 13.

TYT 13 yanlış AYT 4 yanlış.
AYT fizik biraz toplandı ama AYT matematik ilerlemiyor.

Hocam maşallah nasıl ilerlettiniz kendinizi AYT'de zaten temeliniz var mıydı?

Hacı moz akademinin ezber bozanlarını izle yorum kazan gerisi full branş zaten az kaldı dayan kazanacağız.

Bu hangi deneme sonuçları?

Bu saatten sonra deneme netleriyle kafanı kurcalama, zaten netlerin yeterli seviyede. Bundan sonraki 1 hafta boyunca mental anlamda kendini rahatlat. Zaten çalışarak belli bir seviyeye gelmişsin, kendinle gurur duy. Sınavı çok düşünme, zaten elinden geleni yaptın önemli olan da buydu. Bu psikoloijiyle sınava girersen en önemli engeli aşarsın. Şimdiden sınavda başarılar.

Hacı moz akademinin ezber bozanlarını izle yorum kazan gerisi full branş zaten az kaldı dayan kazanacağız.

Bu hangi deneme sonuçları

Bu hangi deneme sonuçları?
Hocam ayt Miray
Tyt 345

Hocam maşallah nasıl ilerlettiniz kendinizi AYT'de zaten temeliniz var mıydı?
Hocam 20kdan mezuna kaldım geçen yıl Ankara tıp için vardı temelim

Gerçekten çok iyi deneme sonucunuz. Başarılarınızın devamını dilerim.
Teşekkür ederim hocam

Bu saatten sonra deneme netleriyle kafanı kurcalama, zaten netlerin yeterli seviyede. Bundan sonraki 1 hafta boyunca mental anlamda kendini rahatlat. Zaten çalışarak belli bir seviyeye gelmişsin, kendinle gurur duy. Sınavı çok düşünme, zaten elinden geleni yaptın önemli olan da buydu. Bu psikoloijiyle sınava girersen en önemli engeli aşarsın. Şimdiden sınavda başarılar.
Hocam haklısınız ama strestten sürekli puan hesaplama uygulamasındayım

Hocam AYT Miray
TYT 345

Hocam 20kdan mezuna kaldım geçen yıl Ankara tıp için vardı temelim

Teşekkür ederim hocam

Hocam haklısınız ama strestten sürekli puan hesaplama uygulamasındayım

Stres yapma. Bu konuda konuşabileceğin ailen, arkadaşın, kuzenin, hocan kim varsa mutlaka konuş. Ben de geçen sene girdim, sene boyunca netlerim ve hedefim yüksekti, gerçekten çok relaxdım. Son 1 hafta girince feleğim şaştı, abim babam yardım etmese gerçekten çok stres yapabilirdim. Bana çok yardımları dokundu ve en önemlisi biraz önce de yazdığım gibi şunu bana hatırlattılar. 2 sene boyunca bir amaç uğruna çalıştım, ama asıl önemli olan bu sınavdan derece yapmak değil. Asıl önemli olan 2 sene boyunca o azim ve kararlılığı sürdürmek. Sen mezuna kalmışsın, daha da efor sarf etmişsin. Eline sağlık, bu saatten sonra benim gözümde Türkiye 1.si olman ila 100.000'si olman arasında bir fark yok. Eminim etrafındakiler için de durum böyledir. Kimse seni 1. oldun diye daha çok sevmeyecek, aynı şekilde 100.000 olursan da kimsenin gözünde değer kaybetmeyeceksin. Bu saatten sonra benim gibi inançlı biriysen işin biraz da nasip ve kısmet meselesi olduğunu hatırla. Bu da kendini rahatlatmanda çok yardımcı olur. En önemlisi de bilgisayar telefonunu kapat, uzaklaş Online dünyadan. Dışarı çık gez dolaş insanlarla konuş. Çözüm burada değil, dışarıda. Tekrardan başarılar.

75 AYT ve 103,25 TYT ile ilk 5K yaparsınız hocam. TYT Türkçede nereden kaçırıyorsunuz soruları?

Hocam benim de ilk senem bu hafta Bilgi Sarmal TYT AYT olduk 95.50'ye 69.75 geldi ama sınavda patliyacakmışım gibi bir his var içim de sebebi belirsiz.

Hocam AYT miray.
TYT 345.

Hocam 20kdan mezuna kaldım geçen yıl Ankara tıp için vardı temelim.

Teşekkür ederim hocam.

Hocam haklısınız ama strestten sürekli puan hesaplama uygulamasındayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı