YKS 6 ay kala yetişememe korkusu

@barissyaa, dil bilgisinde bir eksikliğin var mı?

@barissyaa, dil bilgisinde bir eksikliğin var mı?
Var hocam halledeğim onları paragraftan çok yanlışım çıkmış. Abuk subuk cevaplar yapmışım. Limit paragrafiks paradoks gibi zor kaynaklar çözüyorum. Problemler başlamadım zamanla artar elbet ama Türkçe üzdü.

Son düzenleyen: Moderatör:
@barissyaa, ara sıra düşüşler tabii ki olabilir. Dediğim gibi kendini bir yere sabitlemeye çalış, onun dışında ağır makaleler de oku ve oradan bir anlam çıkarmaya çalış. Çok faydasını görürsün.

@barissyaa, ara sıra düşüşler tabii ki olabilir. Dediğim gibi kendini bir yere sabitlemeye çalış, onun dışında ağır makaleler de oku ve oradan bir anlam çıkarmaya çalış. Çok faydasını görürsün.

Teşekkür ederim bana koyan zaman zaman bir anda uçup sonra çakılmam. 2 aya kadar TYT artık bitirip Mart'ta hedefleri görmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@barissyaa, olur kardeşim. Olur inşallah, sen çalışmayı bırakma. Ağır ağır makaleler de oku, günlük paragrafını problemini de aksatma. Gözde büyütülecek bir sınav değil, herkes yapabilir. Çalışmayı bırakma, sınav tarihleri de belli oldu. İnşallah sonuçlar açıklandığında güzel sonuçlarını bekliyor olacağım. Ölmez sağ kalırsak tabii ki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı