4 480853 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 6 Ocak 2022 #11 kaaaj dedi: Sıfır olan birisinin geçmişide kötüdür kendimden biliyorum yani günde 8 9 saat calısabiliceğini sanmıyorum ben de öyle diyordum 2.saatde bayılıyordum. Pomodoro tekniği ile günde 4 5 saat yeterli olur bence Genişletmek için tıkla... Zamanla arttırırsa sorun olmaz. Direkt 8-9 kimse çalışamaz, çalışsada verimli olmaz. Yavaşca arttırması lazım her hafta 1 saat koyup mesela.
kaaaj dedi: Sıfır olan birisinin geçmişide kötüdür kendimden biliyorum yani günde 8 9 saat calısabiliceğini sanmıyorum ben de öyle diyordum 2.saatde bayılıyordum. Pomodoro tekniği ile günde 4 5 saat yeterli olur bence Genişletmek için tıkla... Zamanla arttırırsa sorun olmaz. Direkt 8-9 kimse çalışamaz, çalışsada verimli olmaz. Yavaşca arttırması lazım her hafta 1 saat koyup mesela.
asb08 Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 96 25 Aralık 2022 #12 Merhaba şu an aynı soruyu ben soruyorum sonucunuz nasıldı nasıl çalıştınız zorlukları neler lütfen anlatır mısınız?
Merhaba şu an aynı soruyu ben soruyorum sonucunuz nasıldı nasıl çalıştınız zorlukları neler lütfen anlatır mısınız?