YKS açıklandı!

TYT 14 bin yapıp sayısalda 21 bine gerilemişim. AYT fende güzel patladım.

Hocam abartmayın Allah aşkına uyduruyorlar. Netlerimle 23'te 35 bin civarı bir şey geliyordu 15 bin daha iyi geldi.
O kısımlarda çok yığılma yok demekki sizin adınıza sevindim. Ben 23 e göre aynı netlerle kötü sıralama aldım çünkü.

Mezun hocam. Ancak seneye kolay olması dolayısıyla yığılma olmasından endişeliyim. Yığılma olursa muhtemelen daha iyi netler ile bu seneyle aynı sıralamayı yaparım.

Hocam yapmayin 99k nimet benim icin. Tabii sizin hedefiniz ne onu bilmiyorum.

Mezun hocam. Ancak seneye kolay olması dolayısıyla yığılma olmasından endişeliyim. Yığılma olursa muhtemelen daha iyi netler ile bu seneyle aynı sıralamayı yaparım.
Hocam o zaman hedefimiz çok daha iyi netler yapmak olsun fulle yakın yapmak, çok zor biliyorum ama mezuna kalan biri için yığılmaya karşı başka çare yok.

Cok sıkıntı, seneye gidip kolay yaparlarsa yıgılma olacak zor olursa gene patlayacağız bu nasıl bir dongu a.

Hocam o zaman hedefimiz çok daha iyi netler yapmak olsun fulle yakın yapmak, çok zor biliyorum ama mezuna kalan biri için yığılmaya karşı başka çare yok.
Tabii ki bunun bilincindeyim
Çok daha iyi çalışacağım.
Hocam yapmayin 99k nimet benim icin. Tabii sizin hedefiniz ne onu bilmiyorum.
Böyle konuşursak 3 milyonuncu kişiye kadar gider hocam bu konuşma. Herkesin hedefi farklı. Kendi adıma bu sıralamayla gitmeye utanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı