YKS açıklandı!

Mışıl mışıl uyudum. Sınavın ne zaman açıklanacağınıda bilmiyordum. Sabah WhatsApp'tan bir haber "sınavlar açıklandı" diye. Girdim baktım. 482 bininci olmuşum TYT'de. Sonra baktım bu sıralamaya ne gelir? 2 senelik bir yer geliyormuş. Sabah özeti böyle 😂

Bir yeri yazmayı düşünüyormuşunuz.

Benim o kadar kötü geçti ki bana puan bile vermemişler.

Mışıl mışıl uyudum. Sınavın ne zaman açıklanacağınıda bilmiyordum. Sabah whatsapptan bir haber "sınavlar açıklandı" diye. Girdim baktım. 482 bininci olmuşum tyt'de. Sonra baktım bu sıralamaya ne gelir. 2 senelik bir yer geliyormuş. Sabah özeti böyle 😂
Benim de onun bir tık düşüğü zaten hocam Tyt. Dil apayrı bir husus zaten. Vallahi zaten pek umrumda değildi ama dilden böyle gelmesi onurumu kırmadı değil. Mükemmel konuşamasam da ingilizcem çeviri yapmaya yetecek kadar iyi. Ama iş şu kağıt parçasına gelince işler değişiyor niyeyse. Rezil bir sabah oldu uykum kaçtı vallaha.

Benim de onun bir tık düşüğü zaten hocam Tyt. Dil apayrı bir husus zaten. Vallahi zaten pek umrumda değildi ama dilden böyle gelmesi onurumu kırmadı değil. Mükemmel konuşamasam da ingilizcem çeviri yapmaya yetecek kadar iyi. Ama iş şu kağıt parçasına gelince işler değişiyor niyeyse. Rezil bir sabah oldu uykum kaçtı vallaha.
Valla güzel bir sabah geçiriyorum hocam. Keyifliyim. Normal sabahları ne yaparsam devam edeceğim. Bugün tek fark bi foruma gireyim dedim millet ne diyor sınav hakkında. Hayırlısı.

Bu arada sınava bakış açışınızı beğendim. Bir kağıt parçası. Kendini ne kadar geliştirirsen o daha faydalı.

Hocam naptınız her birinden 2 soru işaretleseniz puanı hesaplıyorlar zaten.

Matematik sinirlenip hepsini işaretledim 34 yanlış çıktı belki o çok etki etti, zaten çok da çalışmamıştım.

Resmi olmayan kaynaklarda hesap yapınca 202puan çıkıyor.

Başlarım üniversitesine, okuyup maaşlı çalışan olup yine bir şeyler sahibi olmadan ölüp gideceğim, seneye daha iyi hazırlanırım olmadı başka yollar buluruz bir şekilde iyi bir hayat yaşamak istiyorum maaşlı çalışan olarak yıpranmak istemiyorum.

Yaş 24 bu arada.

Valla güzel bir sabah geçiriyorum hocam. Keyifliyim. Normal sabahları ne yaparsam devam edeceğim. Bugün tek fark bi foruma gireyim dedim millet ne diyor sınav hakkında. Hayırlısı.
En güzeli. Eminim şuan birçok insan bilgisayar ekranına bakıp ağlıyordur. Değer mi bence değmez. Yarın kapıdan dışarı çıktığımda ölmeyeceğimin garantisi bile yokken böyle birşey için çok da canımı sıkmayı düşünmüyorum. Bence endişe edilmesi gereken çok daha önemli fazlaca problem var.

Matematik sinirlenip hepsini işaretledim 34 yanlış çıktı belki o çok etki etti, zaten çok da çalışmamıştım.

Resmi olmayan kaynaklarda hesap yapınca 202puan çıkıyor.

Başlarım üniversitesine, okuyup maaşlı çalışan olup yine bir şeyler sahibi olmadan ölüp gideceğim, seneye daha iyi hazırlanırım olmadı başka yollar buluruz bir şekilde iyi bir hayat yaşamak istiyorum maaşlı çalışan olarak yıpranmak istemiyorum.

Yaş 24 bu arada.

Matematiği hiç yapmasaydınız daha iyi puan verebilirdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı