YKS başarısızlığı

Globox

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar sinav bitti, ve ben geri zekalı oldugum icin 80 TYT 40 AYT yaptım. 4-5 AYT neti ile tek bir hedefim olan üniversiteyi kaçırıcam ve başka hiçbir meslek istemiyorum (yildiz teknik gemi makineleri istiyordum) şimdi ben ne yapacağım arkadaşlar, mezun senemdi bu benim yerimde olsanız ne yaparsınız? 4-5 net ile koca bir senem gitti, basaramadim. Ne yapacağım ben, gerçekten iyi degilim,

Düzgün PC muh de gelmeyecek bu puana, ne yapacağım ben ya hayatim mahvoldu resmen. Calismasam derdim ki hakettim ama calismama ragmen 40 yaptim neden bilmiyorum lanet olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha ilk senenizmiş kesinlikle geç kalmadınız. Benim 4 senem gitti bu sene ile birlikte çünkü yıllardır sınava girmedim ve bu yıl çok geç başladım üstüne açık lise mezunuydum. Ders temelim çok yoktu. Belirli sebeplerim vardı yıllardır sınava girmeme konusunda ve bu sene tekrar hazırlanacağım. Her şeyin başı sağlık kesinlikle bunu da yaşayarak öğrendim. Hem daha sonuçlar açıklanmadı her şey kesin olarak belli değil en azından elinizde tutabileceğiniz küçük bir umut var.

Taban puanlar açıklanmadı, hemen endişe etmenize gerek yok. Sekiz yıldır hazırlanan bir arkadaşa sahip olan biri olarak diyebilirim ki, kendinizi üzmeyin. Seneye tekrar denersiniz. Hayata bir kere geliyoruz anı yaşayın.

Türkiye'nin şu yaşta çocuğu soktuğu strese bak

Son düzenleyen: Moderatör:
Gülsenize arkadaşlar çok komik bir şaka duruyor karşınızda.

Şahsi fikrim Türkiye'de üniversite okumak çok da mantıklı değil zaten. Şuan ki amacım para biriktirip Polonya'da okumak. Hatta sırf bu yüzden kendi alanım olan yazılım mühendisliği veya bilgisayar mühendisliği yerine apayrı bir bölüm olan İTÜ matematik bölümünü yazmayı düşünüyorum, maksat değişiklik olsun. O derece iplemiyorum yani. Moralini bozma, kafanı daha farklı yönlere çevir ve fırsatları gör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…