Selam arkadaşlar, 2 sene önce bir ön lisans bölümünden mezun oldum ve geçen sene YKS'ye girip lisans bölümü kazandım kaydımı yaptırdım ancak gidemedim, ikinci dönemde ders seçip kaydımı yenilemedim şu an YÖK öğrenci belgesi sorgulamada öğrencilik durumum pasif öğrenci (kayıt yenilememiş) olarak gözüküyor ama alt kısımda da ilgili programın kayıtlı öğrencisidir yazıyor. Ben bu sene tekrar YKS'ye girmek istiyorum ve başvuru aşamasında bulunan aşağıdaki öğrenim durumlarından hangisini seçeceğim konusunda kafam karıştı.
1 bir ortaöğretim kurumunun son sınıfında okumaktayım.
2 bir ortaöğretim kurumunun son sınıfında beklemeliyim.
4 bir ortaöğretim kurumunu bitirdikten sonra herhangi bir yükseköğretim programına yerleştirilmedim.
5 bir yükseköğretim programına ÖSYM'CE yerleştirildim fakat kayıt olmadım.
6 bir yükseköğretim programına kayıtlıyım.
7 bir yükseköğretim ön lisans programını bitirdim.
8 bir yükseköğretim lisans programını bitirdim.
9 yükseköğretimden kaydım silindi.
Pasif öğrenci olarak gözüktüğüm için 7 numara mantıklı geliyor ancak bir lisans programına kayıtlı olduğum için 6 numara da olabilir gözüküyor. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
1 bir ortaöğretim kurumunun son sınıfında okumaktayım.
2 bir ortaöğretim kurumunun son sınıfında beklemeliyim.
4 bir ortaöğretim kurumunu bitirdikten sonra herhangi bir yükseköğretim programına yerleştirilmedim.
5 bir yükseköğretim programına ÖSYM'CE yerleştirildim fakat kayıt olmadım.
6 bir yükseköğretim programına kayıtlıyım.
7 bir yükseköğretim ön lisans programını bitirdim.
8 bir yükseköğretim lisans programını bitirdim.
9 yükseköğretimden kaydım silindi.
Pasif öğrenci olarak gözüktüğüm için 7 numara mantıklı geliyor ancak bir lisans programına kayıtlı olduğum için 6 numara da olabilir gözüküyor. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.