YKS çalışma taktikleri önerisi

rytooms07

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim. Dershaneye gidiyorum fakat derslerime pek önem vermiyorum, erteliyorum. Ertelesem de çalışıyorum fakat denemelerim toplam 30-40 arası. Bu durum bir yandan üzüyor beni. Üç ayda 70 nete çıkabilir miyim azimli bir çalışma ile? Matematikte 5 net yapıyorum, fenim iyi. Bana yardımcı olur musunuz?

Düzenli günde 6 saat çalılmaya çıkmaya çalış. Bunu 3 saat matematik 3 saat de geri kalan dersler şeklinde paylaştırmanı tavsiye ederim. Düzenli bu tempoyla çalışırsan zaten netlerin artar.

12. sınıf bir vatandaş TYT matematik 5 net yapabiliyosa çok büyük sıkıntı. Bir sonraki seneye hazırlanman gerekebilir.
Evet büyük bir sorun lise öğrencisinin böyle bir net yapmaması gerekiyor fakat seneye hazırlanmanız gerekebilir gibi bir ifade benim fikrimce yanlış bir ifade.
Arkadaşın zamanı daralıyor fakat yine iyi bir zamanı var. Zaten 35 netler hedeflemiyor arkadaşımız. TYT toplam 70 istiyor. Bu durumda Matematiği 17-20 bandına çekmesi onun için yeterli olacaktır.

Evet büyük bir sorun lise öğrencisinin böyle bir net yapmaması gerekiyor fakat seneye hazırlanmanız gerekebilir gibi bir ifade benim fikrimce yanlış bir ifade.
Arkadaşın zamanı daralıyor fakat yine iyi bir zamanı var. Zaten 35 netler hedeflemiyor arkadaşımız. TYT toplam 70 istiyor. Bu durumda Matematiği 17-20 bandına çekmesi onun için yeterli olacaktır.
istediğim yks SAY puanım 350-370 arası aklımda fazla yüksek bir puan sıralama yok sıralama olarak 150-250 arası istiyorum. Fenim iyi Tek sorunum mat işte konuyu anlıyorum çözmede sıkıntı yaşıyorum soruyla bakışıyorum

3 ay sıkı bir çalışmayla netlerin artar tabiki ama ne kadar artar bilemiyorum. 12. sınıf bir vatandaş TYT matematik 5 net yapabiliyosa çok büyük sıkıntı. Bir sonraki seneye hazırlanman gerekebilir.
konuları anlıyorum kolay geliyor fakat soru çözemiyorum ama ayt matematik çok kolay geliyor herkes tyt yapmadan ayt nasıl yapacaksın diyolar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı