YKS Çalışmak için mobil uygulama önerisi

Squerky

Hectopat
Daha fazla  
Bu sene okul açılınca 11. sınıf olacağım ve YKS sınavlarına şimdiden hazırlanmak istiyorum kafamı gömüp sadece ders çalışmak değil de boş zamanlarımda eğlenceli şekilde kısa 3-5 soru çözerek günde en kötü 30-40 soru çözmüş olurum ve bu sayede ekstra bir çalışma yapmasam bile sınava kadar fazlasıyla ilerleme kat etmiş olurum fakat bunun için bir uygulama bulamadım Gamification deniyormuş sanırım bu türe, yalnızca SınavBoard diye bir uygulama buldum fakat orada da karma sorular çözmek istediğimde örneğin fizikte bana %90 9. sınıfın ilk konusundan sorular gösteriyor diğerlerinin gelmesi çok nadir ve bu da çalışmamı zorlaştırıyor. Sadece bana rastgele soru çıkartmasını istemiyorum bana bir sıralama da versin ki rekabet olsun istiyorum SınavBoard'da bu da var fakat dediğim aynı konunun çıkması yüzünden daha düzgün bir şey arıyorum. Bana düzgün bir uygulama ya da farklı bir çalışma stili önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Beğendiğin ve güvendiğin kaynakların soru çözüm uygulamalarını indir. Birkaç sene önce benim zamanımda birçoğu hala soru çözerken sorunun görselini ve yazılarını ekranda gösteriyordu. Onlar çözmeden sen kendin soruyu okuyup çözmek için uğraşabilirsin. Aslında bildiğin test çözmek ama masa başında değil telefonda çünkü bana sorarsan sınav soru çözerek kazanılır. Sayısal derslerde denemen pek mantıklı olmayabilir, aklından matematik ve fizik çözmek kolay değil ama biyoloji kimya türkçe rahatlıkla yapılabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı